Technologie » Fotografia

Epson i Nikon dla plażowiczów w sierpniu

W sierpniu plażowe miasteczka Nikona pojawią się na plażach Darłowa i Świnoujścia. Będzie w nich można testować aparaty Nikona oraz bezpłatnie drukować zdjęcia na drukarkach Epson L800 i PX830FWD. Działania prowadzone są w ramach akcji „JESTEM NA WAKACJACH” i „JESTEM na plaży”.

Na bałtyckich plażach w sierpniu pojawią się plażowe miasteczka Nikona, w których będzie można testować lornetki, lustrzanki i aparaty kompaktowe Nikon, robiąc pamiątkowe zdjęcia z wakacji. Na miejscu będzie można się także przekonać, że doskonałe zdjęcia można szybko i prosto drukować samodzielnie nawet na plaży – na fotograficznych drukarkach Epson Stylus Photo seria PX i L800 z ciągłym zasilaniem w atrament.

Kalendarz imprez:

Darłowo – 5 – 8 sierpnia

Świnoujście – 10 – 12 sierpnia

W każdym z miasteczek można będzie znaleźć wiele atrakcji dla najmłodszych i starszych plażowiczów: plac zabaw z huśtawkami i zjeżdżalniami, boiska do gry w siatkówkę.

Partnerem plażowej akcji promocyjnej jest firma Epson, Fot. Michał Kortajej organizatorem – Nikon, a za realizację działań odpowiada agencja Maann 66 Promocja i Reklama.

Informacje o  firmie Epson

Epson jest globalnym liderem w dziedzinie obrazowania i innowacji. Epson dąży do tego, by przekraczać oczekiwania klientów, tworząc kompaktowe, energooszczędne i precyzyjne technologie. Oferta produktów firmy obejmuje drukarki oraz projektory 3LCD do zastosowań biznesowych  i domowych, a także inne urządzenia elektroniczne i ciekłokrystaliczne.

Grupa Epson, kierowana przez Seiko Epson Corporation z Japonii, zatrudnia na świecie prawie 78 tys. pracowników w 99 spółkach. Epson szczyci się stałym wkładem w glo­­balną ochronę środowiska, a także w funkcjonowanie społeczności, w których działa. http://global.epson.com

Epson Europe

Epson Europe BV z Amsterdamu to regionalna centrala grupy odpowiedzialna za Europę, Środkowy Wschód, Rosję i Afrykę. Zatrudniający 1.594 pracowników oddział Epson Europe w roku fiskalnym 2010 osiągnął sprzedaż 1.583 mln euro www.epson.eu

Wizja środowiskowa 2050http://eco.epson.com