Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Event SING w Centrum Handlowym Czyżyny

W sobotę 14 stycznia 2017 roku w godzinach od 11:00 do 18:00 w Centrum Handlowym Czyżyny będzie miało miejsce wyjątkowe wydarzenie dla kochających śpiewać – SING! ZOSTAŃ GWIAZDĄ!

Specjalnie na to święto muzyki w Centrum Handlowym Czyżyny przygotowana zostanie scena, na której odbędą się występy uczestników konkursu głównego – Talent Show.

W konkursie wokalnym będą mogły wziąć udział dzieci w wieku od 5 do 14 lat, które zgłoszą chęć udziału w zabawie do godziny 14:00. Uczestnicy występować będą w dwóch kategoriach wiekowych:  5-9 lat oraz 10-14 lat, śpiewając wybraną przez siebie piosenkę.
Występy oceni jury, w skład którego wejdą: Filip Rychcik, zwycięzca „Szansy na sukces” i finalista „The Voice of Poland”, wokalistka jazzowa, absolwentka Akademii Muzycznej w Warszawie Dorota Curyłło oraz przedstawiciel organizatora. Jury wyłoni dwoje finalistów konkursu, którzy otrzymają w nagrodę aż 1 000 zł oraz fantastyczne gadżety filmowe! Wszyscy uczestnicy konkursu otrzymają także dyplomy oraz filmowe upominki.

Podczas imprezy SING! ZOSTAŃ GWIAZDĄ! dostępne będą także specjalne strefy zabaw.
W Strefie Karaoke najmłodsi będą mogli zaśpiewać wybrane przez siebie piosenki, a w Strefie „I Ty możesz zostać gwiazdą!” dzieci ucharakteryzowane i ubrane w specjalne sceniczne kostiumy wezmą  udział w wyjątkowej sesji zdjęciowej, jako supergwiazdy muzyki!
Zdjęcia z sesji zostaną wydrukowane w formie okładki muzycznego magazynu „SING MAGAZINE”.

Niezwykłą atrakcją wydarzenia będzie SING-LIMO – długa limuzyna, w której każdy poczuje się jak supergwiazda (od godziny 12:00, co pół godziny, dzieci – wraz z opiekunami – zostaną zaproszone na przejażdżkę gwiezdną superbryką).
Przez cały czas trwania imprezy dzieci będą mogły robić sobie zdjęcia na tle limuzyny.

Centrum Handlowe Czyżyny

Ul. Medweckiego 2, Kraków

14 stycznia, godz. 11:00 – 18:00

www.centrum-czyzyny.pl

Informacje o Centrum Handlowym Czyżyny:

Centrum Handlowe Czyżyny to jedno z pierwszych centrów handlowych w Krakowie, zlokalizowane w dzielnicy Nowa Huta. Posiadając bogatą ofertę gastronomiczną, Centrum Czyżyny jest idealnym miejscem na spotkanie towarzyskie i kompaktowe zakupy. Ofertę Centrum uzupełnia bowiem obecność hipermarketów Carrefour oraz Leroy Merlin, a także  galeria z 71 sklepami i punktami usługowymi. Centrum Handlowe Czyżyny wyróżnia sąsiedztwo dworca PKS oraz łatwy dostęp do Centrum komunikacją miejską.

Właścicielem Centrum Handlowego Czyżyny jest Flamingo 4 sp. z o.o. Bainbridge Poland Kraków sp.k. Zarządcą obiektu jest firma Apsys Polska S.A.

www.centrum-czyzyny.pl

katarzynat2