Gospodarka » Żywność

Farsze pieczarkowo - cebulowy, z kapustą i grzybami Pizzola

Farsze pieczarkowo - cebulowy, z kapustą i grzybami Pizzola
Zobacz więcej zdjęć »
Nowe produkty w ofercie gastronomicznej linii Pizzola, Farsz pieczarkowo – cebulowy oraz Farsz z kapustą i grzybami stanowią wyjątkowe rozwiązania, przeznaczone dla małej gastronomii oraz branży piekarniczej.

 Przygotowane zostały z najwyższą starannością, w oparciu o tradycyjne receptury, bez użycia konserwantów i sztucznych barwników oraz zgodnie z wymogami bezpieczeństwa i higieny żywności.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Farsze smakują wyśmienicie, są soczyste, o lekko pikantnym smaku i zrównoważonym aromacie, dzięki zastosowaniu odpowiednio skomponowanej mieszanki przypraw. Zawierają w swoim składzie tylko naturalne składniki: pieczarki cebulę czy kapustę, tradycyjna receptura, bez zawartości bułki tartej, konserwantów i zagęstników zapewnia bardzo dobrą jakość tych produktów.

 Z powodzeniem mogą być wykorzystywane jako dodatek podnoszący walory smakowe dań mięsnych. Podwyższą aromat ciasta, cebularzy, pasztecików, pizzeriny. Doskonale komponują się z pieczywem pszennym, dlatego warto spożytkować je do przygotowania tak lubianych gorących zapiekanek.

Farsze przeznaczone są  między innymi do wyrobów garmażeryjnych. Wykorzystuje się je do produkcji pierogów, tarty z kapustą i grzybami, krokietów, uszek, naleśników, pierogów z ciasta filo, kulebiaka oraz strudla.

Szeroka gama zastosowań świadczy o uniwersalności farszów, dodatkową ich zaletą jest postać półproduktu: ugotowany i schłodzony farsz, wymaga przechowywania w warunkach chłodniczych, a jego okres  przydatności do spożycia wynosi aż 30 dni, dlatego można go użyć w każdym momencie, w razie potrzeby. Pozwala to zaoszczędzić czas potrzebny na przygotowanie farszu i koszty związane z produkcją oraz rozwiąże problemy z wygospodarowaniem odpowiedniego miejsca i zaangażowaniem pracowników w wytwarzanie produktu.

 Zastosowanie gotowego farszu ułatwi tym samym pracę piekarzy i gastronomików. Farsz wystarczy wyjąć z opakowania i zagotować. Przeznaczyć do zapiekania lub bezpośredniego spożycia.

 

Farsze w ofercie gastronomicznej dostępne są w pojemnikach 6 kg i 11 kg.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Asunto Production

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »