Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Festiwal Kwiatów w Centrum Janki

Już w dniach 26-28 kwietnia Centrum Janki zaprasza na akcję „Kwiecień w rozkwicie”, czyli niezwykłe wydarzenie z kwiatami w roli głównej. Na klientów CH Janki czekają niezapomniana wystawa dekoracji kwiatowych oraz promocja , podczas której zakupy w Centrum będą nagradzane kwiatowymi upominkami.

Co zrobić, aby otrzymać atrakcyjny upominek? Wystarczy:

·         zrobić zakupy za minimum 50 złotych (liczą się również zakupy z hipermarketu, można łączyć maksymalnie 2 paragony, w tym minimum jeden paragon za zakupy dokonane na terenie galerii handlowej),

·         zgłosić się z paragonem/paragonami do Punktu Obsługi Akcji „Kwiecień w rozkwicie” zlokalizowanego na Rotundzie;

·         odebrać jeden z 1900 kwiatowych upominków – żywe kwiaty w doniczce, doniczkę z konewką z nasionami maku polnego lub doniczkę z nasionami koniczyny czterolistnej.

Dodatkową atrakcją wydarzenia będą wystawy niezwykłych kwiatowych dekoracji rozmieszczone w trzech strefach na terenie centrum oraz porady eksperta dotyczące upraw i pielęgnacji roślin. W centralnym punkcie CH Janki, na Rotundzie, klienci będą mogli wejść do Tajemniczego Ogrodu z ponad 100 gatunkami kwiatów z różnych stron świata, w tym z takimi nietypowymi okazami jak owadożerna rosiczka czy padlinożerna muchówka. W holu przy wejściu głównym, obok sklepu Pandora, na klientów Centrum Janki będzie czekać kwiatowy samochód-trabant, który stworzy idealne tło do zdjęć zarówno dla wielbicieli roślin, jak i motoryzacji. Z kolei pomiędzy sklepem Kakadu a Apteką Dr. Max pojawi się „Moda na kwiaty”, gdzie uczestnicy wydarzenia będą mogli podziwiać kwiatowe stroje wyeksponowane na manekinach.

„Festiwal Kwiatów w Centrum Janki? Naturalnie! Na trzy dni nasze centrum zamieni się w prawdziwą dżunglę pełną przepięknych kwiatów z różnych stron świata. W tej niezwykłej scenerii będziemy nagradzać naszych klientów za regularne zakupu w CH Janki. Wystarczą zakupy za minimum 50 złotych, aby odebrać kwiatowy upominek, który będzie ładną dekoracją domu tej wiosny” – mówi Anna Walerych, dyrektor Centrum Janki.

Regulamin akcji „Kwiecień w rozkwicie” jest dostępny w Punkcie Obsługi Akcji zlokalizowanym na Rotundzie, pomiędzy salonami Apart a W.KRUK.

Dodatkowe informacje:

Centrum Janki

Główni operatorzy Centrum Janki to Leroy Merlin, Media Markt oraz hipermarket Auchan. Ofertę handlową Centrum uzupełnia ponad 100 sklepów średnio powierzchniowych, w tym takie marki jak: C&A, Go Sport, H&M, KappAhl, Kazar, New Yorker, Reserved, Rossmann czy Sephora. Na terenie obiektu działają: CINEMA CITY, kompleks strefy food court z 11 restauracjami, restauracja Pizza Hut, a także kawiarnie i cukiernie.

Właścicielami Centrum Janki są: spółka celowa CH Janki sp. z o.o., zarządzana przez Cromwell Polish Retail Fund, Global City RE Poland sp. z o.o., Leroy - Merlin Inwestycje sp. z o.o. oraz Taima Investments sp. z o.o. Zarządcą obiektu jest firma Apsys Polska S.A.

www.chjanki.pl

CROMWELL Property Group

Cromwell Property Group to australijski fundusz REIT (Australian Real Estate Investment Trust) notowany na australijskiej giełdzie papierów wartościowych (ASX), który zarządza aktywami o łącznej wartości 6,7 mld EUR na terenie Australii, Nowej Zelandii i Europy.

Cromwell oferuje globalną i obejmującą komplet usług platformę zarządzania inwestycyjnego wraz z w pełni zintegrowanym potencjałem nieruchomościowym oraz bezpośrednim zarządzaniem aktywami.

Na terenie Europy Cromwell zarządza w ramach swoich funduszy i mandatów w Europie aktywami nieruchomościowymi i zdolnościami inwestycyjnymi o wartości 3,3 mld EUR. W portfelu aktywów Cromwell znajduje się ok. 270 nieruchomości i 2900 najemców.

Cromwell w 21 biurach w 13 krajach europejskich zatrudnia ponad 180 osób, które zapewniają fachową wiedzę w zakresie nieruchomości.

www.cromwellpropertygroup.com

APSYS Polska

ZARZĄDCA APSYS jest jednym z wiodących operatorów branży centrów handlowych w Polsce i we Francji. Firma powstała w 1996 roku i działa jako inwestor, deweloper, agent ds. najmu, menadżer projektu oraz zarządca nieruchomości. Tworzy innowacyjne, „szyte na miarę” projekty uwzględniające specyfikę danego miejsca, kontekst społeczny oraz środowisko naturalne. Do największych inwestycji firmy należą Manufaktura w Łodzi oraz Posnania w Poznaniu. APSYS Polska zarządza obecnie ok. 1 100 000 mkw. GLA w 24 centrach handlowych zlokalizowanych w 17 największych miastach w Polsce. Firma i jej projekty były wielokrotnie nagradzane przez PRCH, ICSC, Europa Property oraz CiJ w dziedzinach rozwoju, zarządzania oraz marketingu.

Orchidea