Dom » Budownictwo

FILIP CHAJZER BUDUJE DOM. JAKĄ DACHÓWKĘ WYBRAŁ?

Uważni obserwatorzy profilu popularnego dziennikarza mogli zauważyć, że pochwalił się dachem swojego nowego domu. Na jakie pokrycie się zdecydował? Blacha, beton, glina? Okazuje się, że prezenter wybrał dachówki Braas. Dlaczego? O tym w „poradniku dachowym” na kanale YouTube Filipa Chajzera.

Braas gwarantuje najwyższą jakość materiałów oraz szeroki wybór modeli dachówek betonowych i ceramicznych dostępnych w bogatej palecie barw. W ofercie producenta znajdują się produkty, które mają odpowiedzieć najbardziej zróżnicowanym gustom. Od modeli klasycznych po nowoczesne, zarówno kuszące fantazją, jak i urzekające elegancką prostotą. Nic więc dziwnego, że popularny dziennikarz i prezenter Filip Chajzer zdecydował się pokryć swój dom właśnie dachówkami Braas.

Który model przekonał Filipa Chajzera?

Model, który przypadł mu do gustu, to Teviva Cisar – nowatorska dachówka płaska urzekająca prostotą i smakiem. Teviva nie traci na popularności, ponieważ doskonale podkreśla nowoczesną architekturę, a także nadaje świeżości remontowanym obiektom. Jej czysta linia i modne kolory przykuwają wzrok, sprawiając, że nie można minąć ich obojętnie.

Filip Chajzer wybrał Gwarancję Systemową Nawet najlepszej jakości dachówki nie spełnią swojej funkcji, jeśli zostaną zamontowane niewłaściwie lub z wykorzystaniem niekompatybilnych akcesoriów. Z tego powodu Braas wprowadził do swojej oferty wyjątkową gwarancję systemową, której zadaniem jest zapewnienie odpowiedniej funkcjonalności dachowi na długie lata. Aby ją uzyskać należy kupić dachówki i akcesoria Braas, a do ich montażu zatrudnić jednego z Certyfikowanych Dekarzy Braas. Dzięki temu gwarancją zostaje objęty cały system dachowy, co daje klientowi spokój i pozwala cieszyć się domem bez obawy o niechciane usterki.

j.laczynska