Firma » Reklama

Firma Konspol wspiera Forum III Wieku w Nowym Sączu

Firma Konspol jest zaangażowana w sprawy społeczne, dlatego tym razem została partnerem biznesowym jubileuszowego, X Forum III Wieku w Nowym Sączu. W dniach 5-8 września w Nowym Sączu spotkają się eksperci, by dyskutować o srebrnej gospodarce.

X Forum III Wieku, organizowane w ramach XXVIII Forum Ekonomicznego jest wydarzeniem, które w drugim tygodniu września przyciąga tysiące osób zaangażowanych w poprawę jakości życia seniorów w Polsce. Podczas wydarzenia uczestnicy poszukają nowatorskich rozwiązań, które będą kształtowały wieloaspektową politykę senioralną w Polsce. Forum to inspirujące wydarzenie, w ramach którego poruszane są takie zagadnienia, jak ochrona zdrowia, ekonomia, finanse czy edukacja. Firma Konspol, aktywnie wspierająca ważne inicjatywy społeczne, została partnerem biznesowym tej inicjatywy. W ramach współpracy marka zorganizuje między innymi degustację swoich produktów, opartych na oryginalnej recepturze. Obecność przedsiębiorstwa będzie widoczna w zaaranżowanych przestrzeniach w miejscu wydarzenia, a także w materiałach przygotowanych dla uczestników.

Firma zaangażowana społecznie

Konspol to przedsiębiorstwo zaangażowane w inicjatywy mające służyć społeczeństwu - firma od lat aktywnie uczestniczy w wielu projektach społecznych, zarówno na poziomie lokalnym, jak i ogólnopolskim. Konspol jest między innymi głównym partnerem takich wydarzeń jak bieg „Policz się z cukrzycą", czy „Color Run". Ponadto firma wspiera m.in. Klub Sportowy Narciarnia i Klub Karate Tradycyjnego z Nowego Sącza, a także szkoły i przedszkola oraz imprezy strażackie.

38PR