Firma » Biznes

Firma z uśmiechem na deszcz

„Zawsze o krok przed konkurencją” i ciągłe doskonalenie. A wszystko to z uśmiechem i dużą dozą opanowania. Tak właśnie, od 19 lat, działa na rynku firma Galeco.

Przez ten czas stała się ona stabilną i bardzo rozpoznawaną marką, a także idealnym miejscem pracy dla wielu osób. Jaka jest recepta na sukces według Galeco?

Kilka słów historii

W 1996 roku Szczepan Buryło, Prezes Galeco, założył prywatne przedsiębiorstwo ze 100% udziałem kapitału polskiego. Od początku swojego istnienia firma miała zajmować się produkcją systemów rynnowych, których głównym atutem miała być i do dziś jest, jakość. Przez 5 lat Galeco funkcjonowało tylko na terenie Polski. Od 2001 roku produkty zagościły również na zagranicznych rynkach.

Filozofia sukcesu

Obecnie, Galeco znajduje się w pierwszej trójce najbardziej rozpoznawalnych marek produkujących systemy orynnowania. Swój sukces firma zawdzięcza przede wszystkim bacznemu słuchaniu potrzeb rynku i klientów. Bogaty asortyment produktów to wynik bogatego doświadczenia pracowników oraz skrupulatnie przeprowadzanych kampanii marketingowych. Skrupulatnie poszerzany zasięg działalności oraz otwieranie nowych placówek pozwoliło, w ciągu kilku lat, osiągnąć niekwestionowany sukces. Sukces firmy tkwi w jakości – nie tylko produktów ale i usług. Odzwierciedleniem filozofii jest logotyp Galeco. Podkreśla on otwarte i nastawione na pozytywne działanie, podejście firmy do kontrahentów i klientów. Uśmiech przejawia się w każdym działaniu firmy. Innowacyjne pomysły, nowe rozwiązania, doskonalenie produktów i pracowników sprawiają, że Galeco zawsze jest o krok przed markami konkurencyjnymi. Spójny system estetyki i zawsze wysoko postawiona poprzeczka zapewniają firmie najwyższą jakość wypuszczanych produktów, realizacji oraz materiałów. Najlepszym przykładem na potwierdzenie sukcesu marki, jest zdobycie zaufania szerokiego grona klientów, a także minimalna ilość reklamacji w ciągu roku. Wysoko wykwalifikowana kadra pracownicza dopełnia sukcesu firmy. Galeco jest przykładem na to, jak jakość, rzetelność i profesjonalizm, utrzymywane na wysokim poziomie, gwarantują sukces firmy na każdej płaszczyźnie.

kalut