Firma » Biznes

Firmowy sklep „Ziaja” w Porcie Łódź

W łódzkim centrum handlowym, należącym do IKEA Centres Polska, swój firmowy sklep otworzyła „Ziaja”. Dotychczas marka kosmetyczna posiadała w Porcie Łódź stoisko handlowe. Obecnie w nowym lokalu zajęła powierzchnię 47 mkw.

Relokacja z punktu handlowego do lokalu sklepowego i co za tym idzie - znaczne zwiększenie wynajmowanej powierzchni, zostało podyktowane dużym zainteresowaniem Klientów ofertą marki.

- „Ziaja” przez lata obecności na rynku zdążyła już ugruntować swoją pozycję i zdobyła licznych miłośników oferowanych przez siebie produktów. Wśród naszych Klientów również cieszy się niesłabnącą popularnością. Dlatego zapadła decyzja o wynajmie większej powierzchni, która pozwoli na bardziej komfortowe zakupy, a także zwiększenie asortymentu tej marki w naszym centrum – mówi Andrzej Cieślik, dyrektor Centrum Handlowego Port Łódź.

Ziaja to polskie przedsiębiorstwo kosmetyczne, założone w 1989 roku przez farmaceutę Zenona Ziaję. Marka oferuje produkty do pielęgnacji twarzy, ciała i włosów, bazujące na naturalnych składnikach. Pierwszym i najbardziej znanym produktem firmy sprzedawanym do dziś jest naturalny krem oliwkowy.

beyondpr