Firma » Finanse

Firmy stawiają na wygodę i wynajęte samochody

O ile niegdyś wypożyczenie samochodu kojarzyło się z pewnym snobizmem, o tyle w dzisiejszych czasach jest coraz bardziej popularne. Szczególnie atrakcyjną ofertę wypożyczalnie samochodów przygotowały dla przedsiębiorców, którzy traktują wynajem aut jako swego rodzaju ograniczenie kosztów.

Jak twierdzi przedstawiciel firmy GO69, która od wielu lat zajmuje się wypożyczaniem samochodów zarówno klientom indywidualnym, jak i biznesowym, wypożyczenie samochodu jest dla wielu przedsiębiorstw po prostu dużo tańsze i wygodniejsze.

Firma GO69 podkreśla tutaj wiele zalet takiego rozwiązania. Pierwszą z nich jest fakt, że samochód nie musi być wynajmowany na stałe, a jedynie w celach odbycia dalekiej podróży służbowej. W takiej sytuacji nie trzeba martwić się o stan techniczny pojazdu, ponieważ to wypożyczalnia samochodów odpowiada za wszelkie naprawy i przeglądy. Oczywiście, jeśli jakaś usterka powstała z winy klienta, trzeba będzie ponieść koszty jej usunięcia. Trzeba jednak pamiętać, że i tak omija nas konieczność szukania godnego zaufania warsztatu samochodowego, czy załatwiania formalności związanych z ewentualnym ubezpieczeniem.
Pracownicy firmy GO69 zauważają tutaj, że również troska o ubezpieczenie pojazdu spada całkowicie na wypożyczalnię samochodów. Osoba korzystająca z auta nie musi pamiętać o terminach przeglądów, czy kolejnych wpłatach na konto ubezpieczyciela.Oczywiście, jak przypomina firma GO69, wypożyczalnia przygotowała specjalną ofertę właśnie z myślą o przedsiębiorcach. W szczególności kierowana jest ona do wszystkich tych, którzy z wypożyczonego samochodu chcą korzystać na co dzień, nie tylko wtedy, gdy zachodzi potrzeba dalekiej służbowej podróży.

GO69 to tania wypożyczalnia samochodów, która swoim klientom oferuje szeroki wybór różnych modeli aut. Wypożyczalnia ma swoje biura w wielu miastach Polski, co sprawia, że z jej oferty skorzystać może coraz więcej osób. Jak wynika z danych firmy, coraz więcej przedsiębiorców decyduje się właśnie na rozwiązanie, jakim jest wynajem samochodu na potrzeby własnej działalności gospodarczej.

e-GO69