Dom » Budownictwo

FJORDD z Diamentem Meblarstwa

Kolejna nagroda dla marki FJORDD! Tym razem nagrodzona została RAMSA. Kolekcja, składająca się z wanny przyściennej i umywalki, którą można zarówno zamontować na blacie, jak i podwiesić, zyskała tytuł „Diament Meblarstwa”.

W tym roku kapituła konkursu miała za zadanie ocenić ponad 100 produktów – mebli, a także akcesoriów, artykułów wyposażenia wnętrz oraz komponentów. Najlepsze produkty wyłaniało 56 jurorów – ekspertów branży meblarskiej i wzorniczej. Brali oni pod uwagę przede wszystkim wzornictwo, zgodność z aktualnymi trendami, innowacyjność, zaawansowanie technologiczne, funkcjonalność i ergonomię. Okazało się, że RAMSA w kategorii strefa łazienka była bezkonkurencyjna. Kolekcja FJORDD zyskała nagrodę w klasie premium.

Przedstawiciele marki statuetkę odebrali podczas uroczystej Diamentowej Gali, która odbyła się w warszawskiej przestrzeni eventowej City Hall. Konkurs Diament Meblarstwa organizowany jest od 16 lat przez Wydawnictwo meble.pl, wydawcę miesięcznika „BIZNES.meble.pl” oraz Grupę Meble.pl S.A.

Kolekcja RAMSA, podobnie jak wszystkie modele marki FJORDD, wykonana jest z kamiennego kompozytu

AQUASTONE®, który dłużej zachowuje temperaturę wody, ma przyjemną teksturę i jest łatwy w czyszczeniu. W ergonomicznie zaprojektowanej wannie wygodnie spędzą kąpiel dwie osoby. A umywalkę można podwiesić lub ustawić na blacie. Cechą charakterystyczną obu modeli jest półka, która może posłużyć do montażu baterii lub jako praktyczne miejsce na łazienkowe akcesoria i kosmetyki.

jaroslaw.kril@nowickipr.com

Paweł chojecki, żonaty od ponad 30 lat, ma troje dzieci. Wychowany jako ateista, zdecydował, aby zostać chrześcijaninem. Jest pastorem Kościoła Nowego Przymierza w Lublinie.
pawelchojecki.pl