Motoryzacja » Samochody

Flota AVIS ma już 2 000 samochodów!

Polacy coraz częściej przemieszczają się wynajętym autem – niezależnie od tego, czy podróż jest długa, czy kilkudniowa, czy wybór dotyczy podróży służbowej, czy wakacji lub weekendowego wypadu.

Firma AVIS w odpowiedzi na oczekiwania klientów wciąż rozwija i wzbogaca o nowe modele swoją imponującą flotę. Dziś liczy ona ponad 2 000 komfortowych aut!

We flocie znajduje się szeroka gama modeli samochodów różnej wielkości – od samochodów osobowych po dostawcze. Klienci mogą dopasować auto do swoich oczekiwań i rodzaju podróży. Przewodnik po flocie informuje o wielkości aut oraz ich rodzajach, dzięki czemu przed podróżą można dokładnie sprawdzić wszystkie parametry samochodów.

Bezpieczeństwo i zaufanie klientów – klucz do sukcesu

Spośród 2 000 samochodów klienci mogą wybrać najlepszy dla siebie model z gwarancją bezpieczeństwa. Wiek wynajmowanych samochodów nie przekracza 6-8 miesięcy, a przebieg – 30 000 km. To dodatkowy atut i pewność, że podróż będzie bezpieczna. Wszystkie auta z dwutysięcznej floty to najnowsze modele zaufanych marek.

Nasza flota wciąż się powiększa. Polacy podróżują z nami coraz częściej – i w kraju, i poza jego granicami. Przed rokiem AVIS pokonał ze swoimi pasażerami 7 milionów kilometrów. Dziś wiemy, że w tym roku ta liczba będzie większa. Wszystkie auta to najnowsze modele dobrych, zaufanych marek,.Często dzięki ścisłej współpracy z producentami samochodów wprowadzamy do wynajmu samochody, które jeszcze nie trafiły do ogólnej sprzedaży. W tym roku zakupiliśmy min. premierowy model Forda Mondeo, VW Passat, Toyoty Auris Hybrid, Nissana Pulsar, Toyoty Yaris czy Opla Corsy. Pod koniec roku wprowadzamy jeszcze kilka wyczekiwanych nowości – mówi Katarzyna Dobrzyńska, PR&Marketing Manager AVIS.

Niezależnie od tego, czy planujemy podróż służbową eleganckim autem, czy wycieczkę z przyjaciółmi dużym samochodem, mamy pewność, że znajdziemy swój bezpieczny model w AVIS

They.pl