Kultura, sztuka » Kultura
Francuskie frykasy Patrycji Wąsowskiej
Jeśli robisz to, co kochasz, nie przepracujesz ani jednego dnia! Tę zasadę wzięła sobie do serca Patrycja Wąsowska, która porzuciła pracę w korporacji dla spełniania swojej pasji.
Nasza uczestniczka otworzyła swoje Bistro La Cocotte Saska i choć nie jest to łatwa droga, już nigdy nie wróciłaby do pracy biurowej. Jej historia inspiruje do zmian! #gotowaniezprzeslaniem
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Materiał jest dostępny na kanale -- > https://www.youtube.com/watch?v=7pjNR8vYQGo
Pamiętaj, że Ty również możesz podjąć wyzwanie i wziąć udział w #cookingchallenge! Wystarczy zarejestrować się na www.akademiasmaku.pl/bcc. Czekamy na Ciebie!
Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
Komentarze (0)