Firma » Bankowość

Franczyza: Oferty współpracy w katalogu firm "Kredyty i pożyczki"

Katalog firm to baza kontaktów biznesowych ułatwiająca nawiązanie współpracy z nowymi Kontrahentami! Katalog zawiera oferty instytucji, które proponują produkty finansowe dla różnych segmentów klienta. Inicjatywa ma na celu zintegrowanie wszystkich podmiotów działających na rynku consumer finance

W sierpniu br. zostanie wydany przez serwis FranczyzaBanku.pl katalog, który jest swoistym rejestrem firm, integrującym trzy sektory: bankowy, pośrednictwa finansowego i pożyczkowy. Partnerem wydania jest Konferencja Przedsiębiorstw Finansowych w Polsce.

To pierwsze tego typu przedsięwzięcie, które ma na celu integrację wszystkich graczy obecnych na rynku consumer finance. Z jednej strony, dostawców produktów i usług finansowych, z drugiej- podmioty zajmujące się ich sprzedażą. Katalog firm ma ułatwić nawiązanie współpracy z nowymi Partnerami Biznesowymi i umożliwić Przedsiębiorcom dostęp do nowych produktów finansowych oraz koncepcji biznesowych.

Katalog będzie stale dostępny w serwisie FranczyzaBanku.pl. Inicjatorzy tego projektu zakładają, że w publikacji znajdzie się kilkadziesiąt podmiotów działających w branży pośrednictwa finansowego. Użytkownikom będzie dystrybuowany odpłatnie drogą elektroniczną. W przypadku dokonania przez autorów aktualizacji rejestru, każdorazowo do użytkowników trafi aktualna wersja.

Najważniejszym wyznacznikiem uprawniającym do posiadania wpisu w publikacji jest współpraca z siecią partnerską. Podmioty zainteresowane współpracą, proszone są o wysłanie zapytania na adres: biuro@franczyzabanku.pl do dnia 11 lipca 2014r. Szczegółowe informacje znajdują się TUTAJ

Źródło: serwis FranczyzaBanku.pl

FranczyzaBanku