Rozrywka » Rozrywka
Frost Boat Party – zakończyły się najgorętsze imprezy sezonu
Jaki jest przepis na najlepsze imprezy tego lata? Prosty: niesamowitą energię należy połączyć z dobrą zabawą, dorzucić siłę świeżości, maksymalne orzeźwienie, na koniec całość doprawić obfitą szczyptą klubowej muzyki serwowanej przez najlepszych djów polskiej sceny klubowej. Całość miksujemy…Frost Boat Party gotowe.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Gdzie wnieśliśmy powiew orzeźwienia? Do pięciu największych miast Polski. Statki, przycumowane do brzegów rzek i portów, czekały na gości w: Warszawie (22 czerwca), Gdyni (15 lipca), we Wrocławiu (21 lipca), Krakowie (11 sierpnia), Gdyni (19 sierpnia). Gospodarzem tych niezwykłych spotkań była Finlandia Frost.
Kogo wkręciliśmy w świat zabawy? Samą śmietankę polskiej sceny klubowej oraz licznych gości, którzy na pięć godzin mogli oderwać się od nudnej rzeczywistości i poczuć klimat wakacyjnej przygody. Doskonałą zabawę, przy energetycznych rytmach, zapewnili m.in: Novika, Flor, Oscaritto, Glasse, Ricardo & Tenessee & Jacob A., Easy, Simon Mattson, ConradQ, Adam Bekett, Chris Jaxx, Moondek, Lex, Easy oraz Georgina Tarasiuk. Imprezy rozkręciły się na dobre. Statki stały się centrum doskonałej zabawy i odprężenia, miejscem, gdzie skumulowała się potężna dawka pozytywnej energii.
Co mieliśmy w zanadrzu? Gotowe do spożycia drinki Finlandia® Frost o smaku żurawiny, grejpfruta i limonki - idealnie zbalansowane smakowo koktajle stanowiły doskonałe orzeźwienie dla ciała, gasiły pragnienie.
A na deser? Dodatkowe atrakcje dla śmiałków - liczne quizy i testy smaków. Na najlepszych czekały atrakcyjne nagrody. Doskonałą atmosferę Frost Boat Party uwiecznioną na zdjęciach można było zabrać ze sobą.
Sezon Frost Boat Party uważamy za zakończony. Przyszły rok zapowiada się równie gorąco, energetycznie i tanecznie. Emocje znów sięgną zenitu, a smak zabawy i miło spędzone chwile na długo pozostaną w pamięci. Do zobaczenia niebawem!
Nadesłał:
ComPress
|
Komentarze (0)