Rozrywka i wypoczynek » Gry

„Fun Day Out” Zabawa dla całej rodziny w IKEA Janki

Dużo ruchu, dużo śmiechu i nowoczesna technologia to przepis na udaną zabawę dla całej rodziny.

Z myślą o mieszkańcach Warszawy i okolic, IKEA Janki w najbliższą sobotę 15.02.2014r., w godz. 11.00-19.00 udostępni stanowiska z konsolami Xbox 360 z sensorem Kinect, które będą okazją do wspólnego spędzenia czasu i świetnej zabawy.

Kinect to system śledzenia ruchów ciała i mowy, dzięki temu kontrolerem w grach staje się ludzkie ciało. Koniec ze skomplikowanym sterowaniem i przyciskami. Wystarczy stanąć przed sensorem, który rozpoznaje osobę i przenosi wprost do wirtualnego świata. Dzięki niemu można wziąć udział w olimpiadzie, ćwiczyć pod okiem indywidualnego trenera, czy przenieść się na plan prawdziwego teledysku. Okazją do aktywnego spędzania czasu z najbliższymi będzie nadchodząca sobota 15.02.2014 r. w IKEA Janki, która od godziny 11.00 do 19.00 bezpłatnie udostępni konsole Xbox 360 z sensorem Kinect. Konsole zostaną podłączone do innowacyjnego systemu UPPLEVA (połączenie telewizji i systemu dźwiękowego z meblami), który rozwiązuje problem plączących się kabli. Brak widocznych kabli nie tylko zwiększy bezpieczeństwo, ale zapewni też swobodną zabawę wszystkim graczom.

Na zabawę dla całej rodziny IKEA Janki zaprasza w dniu 15.02.2014 w godzinach 11.00-19.00. Dodatkowo, każdy Klient który tego dnia kupi nowy telewizor IKEA UPPLEVA będzie mógł wygrać konsolę Xbox 360 z sensorem Kinect!

Więcej informacji na temat akcji udziela:

Karol Barcal

Local Marketing Manager IKEA Janki