Dom » Budownictwo

Fundamental Group podwójnie nagrodzone podczas BUILDER AWARDS

Podczas Gali Builder Awards 2017 odbyło się uroczyste rozdanie nagród dla firm i osób działających na polskim rynku budowlanym. Fundamental Group nagrodzono wyróżnieniem BUDOWLANA FIRMA ROKU 2016, a Łukasz Komornicki - założyciel i współwłaściciel Spółki - otrzymał wyróżnienie specjalne - OSOBOWOŚĆ BRANŻY 2016.

Łukasz Komornicki z branżą budowlaną jest związany od 1991 r. Efektywnie poszerza potencjał oraz przewagę konkurencyjną firmy, wpływając na jej rozwój. Spółka zdobywa nowe i skomplikowane technologicznie kontrakty w Polsce i za granicą. Ponadto firma prężnie się rozwija w nowych segmentach rynku m.in. w infrastrukturze.

Fundamental Group (dawniej Budner S.A.) jest jedną z kluczowych warszawskich firm na rynku budowlanym w Polsce - kontynuuje rozwój i działalność w dotychczasowych obszarach, koncentrując się na świadczeniu usług generalnego wykonawstwa budynków kubaturowych, zarówno mieszkaniowych jak i komercyjnych (budynki biurowe, usługowe i handlowe) oraz obiektów przemysłowych o charakterze produkcyjnym i magazynowym. Firma planuje także prężnie się rozwijać w nowych segmentach rynku, stawiając m.in. na budownictwo inwestycyjne.

Kostrzewapr