Technologie » Komputery

Funnela rozbudowuje moduł kontaktów

Firma True Solutions rozbudowała funkcjonalność modułu kontaktów w systemie Funnela. Modyfikacja ta pozwala precyzyjniej odwzorować specyfikę dowolnego biznesu wewnątrz systemu CRM.

System pozwala stworzyć dla każdego klienta definiowalne pole dowolnego typu. Pozwala to - obok takich informacji jak numer telefonu, e-mail czy adres - zapisywać praktycznie dowolne informację. "Dzięki temu niezależnie od tego w jakiej branży działamy, mamy możliwość kolekcjonowania danych które są dla nas najważniejsze" - mówi Jacek Wieczorek, współtwórca Funneli.

Zbieranie informacji o klientach to jedno z podstawowych zadań systemów CRM. Pozwala podnieść jakość obsługi klienta oraz powoduje, że zbierane latami dane dotyczące klientów nie opuszczą firmy wraz z odejściem handlowca. "Klienci to najcenniejsza wartość dla każdej firmy, dlatego tak ważne jest by zadbać o ich właściwą obsługę" - podkreśla Jacek Wieczorek.

Funnela to prosty system CRM online stworzonym dla małych firm. Umożliwia łatwą obsługę firmowej poczty, kontaktów, kalendarza, zadań oraz sprzedaży. Wspiera pracę grupową oraz współdzielenie informacji wewnątrz firmy. Aplikacja jest dostępna online przez przeglądarkę internetową. Istnieje możliwość darmowego testowania systemu przez 30 dni.

Więcej informacji:

Materiały graficzne - http://www.flickr.com/photos/funnela/sets/