Kobieta, zdrowie, uroda » Medycyna

Galeria Bemowo zaprasza na bezpłatne badania profilaktyczne

W dniach 8-11 marca w godzinach 10.00-17.00 na klientów Galerii Bemowo czekają bezpłatne badania medyczne, które przeprowadzi Centrum Medyczne Synexus.

Przy specjalnym stoisku klienci będą mogli zrobić pomiary ciśnienia oraz tkanki tłuszczowej i BMI, a także zbadać swój słuch. Bezpłatne badania profilaktyczne będzie można wykonać w godzinach 10.00-17.00.

„Galeria Bemowo chętnie wspiera działania społeczne przynoszące wymierne korzyści klientom naszej galerii. Już od jutra po raz kolejny zapraszamy mieszkańców Bemowa na bezpłatne badania profilaktyczne i porady medyczne, dzięki którym będzie można cieszyć się jak najdłużej zdrowiem i dobrym samopoczuciem” – mówi Piotr Bombalski, dyrektor Galerii Bemowo.

Organizatorem akcji profilaktycznej jest Centrum Medyczne Synexus we współpracy z firmą Słuchmed.

Informacje o firmie:

Galeria Bemowo powstała w 1999 roku, a całkowita powierzchnia użytkowa obiektu to prawie 30.000 m2.

Ofertę handlową centrum tworzy 69 najemców, głównymi z nich są: hipermarket Carrefour oraz sklepy RTV Euro AGD, Sephora, Deichmann, Pizza Hut oraz Cinema City. Do dyspozycji klientów jest bezpłatny parking z 944 miejscami postojowymi.

Właścicielem Galerii Bemowo jest Aerium. Zarządcą obiektu jest firma Apsys Polska S.A.

www.galeria-bemowo.pl

Orchidea