Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Galeria Zaspa świętuje Dzień Matki i Dzień Dziecka!

W najbliższą sobotę, 25 maja, Galeria Zaspa zaprasza na wyjątkową celebrację dwóch pięknych świąt – Dnia Matki i Dnia Dziecka. Na gości czekać będą atrakcje, które sprawią, że ten dzień będzie niezapomniany zarówno dla mam, jak i dla ich pociech.

Akcja Pro Sale dla Mam

Z okazji tego wyjątkowego dnia, każda mama, która dokona zakupów na kwotę minimum 100 zł, otrzyma prezent w postaci owocowych kosmetyków do pielęgnacji ciała. To wspaniały sposób, by podziękować wszystkim mamom za ich codzienny trud i miłość.

Zabawa dla Dzieci

Najmłodsi będą mogli wziąć udział w ekscytującej zabawie pomiaru refleksu. Specjalna maszyna z guzikami, które zapalają się w losowej kolejności, będzie wyzwaniem dla zręczności i szybkości. Najbardziej zwinne dzieciaki mają szansę na wygranie balonów w kształcie owoców oraz pyszne bubble tea na orzeźwienie po zabawie. Mnóstwo śmiechu i uśmiechu – gwarantowane!

Do wspólnego świętowania Galeria Zaspa zaprasza wszystkich w godzinach 10:00 do 16:00. To połączone święto będzie idealną okazją do spędzenia czasu razem, cieszenia się wspólnymi chwilami i skorzystania z promocji.

Do zobaczenia w Galerii Zaspa — miejscu, gdzie zakupy łączą pokolenia!

Galeria Zaspa (dawne ETC Gdańsk) to najstarsze centrum handlowe w Trójmieście znajdujące się na terenie dawnego lotniska we Wrzeszczu, którego początki sięgają lat 20-tych XIX w. Dzięki modernizacji przeprowadzonej przez Grupę Capital Park klienci Galerii Zaspa mogą komfortowo robić codzienne zakupy, a odpowiedni dobór markowych sklepów i punktów usługowych umożliwia załatwienie wszystkich spraw w jednym miejscu. Na dwóch piętrach centrum o powierzchni blisko 8.700 mkw. znajduje się 30 lokali handlowo-usługowych m.in. supermarket Intermarche, drogeria Rossmann, sklep Euro RTV AGD, Pepco oraz siłownia Calypso. Ofertę galerii uzupełniają Cukiernia Sowa, Piekarnia Szydłowski i Dominos Pizza oraz liczne punkty usługowe tj. kantor, kwiaciarnia, salon fotograficzny, apteka oraz pralnia. Do dyspozycji Klientów jest 185 naziemnych miejsc parkingowych oraz stojaki rowerowe.

KasiaBeyond