Firma » Bankowość

Getin Mobile z nagrodą Horizon Interactive

Bankowość mobilna Getin Banku zdobyła uznanie światowych ekspertów branży marketingowej i znalazła się w gronie laureatów konkursu Horizon Interactive Awards.

Jury doceniło funkcjonalność, komfort użytkowania oraz przejrzystość aplikacji Getin Mobile, przyznając jej prestiżową srebrną nagrodę w kategorii najlepszych biznesowych rozwiązań mobilnych. W rywalizacji wzięło udział łącznie 1200 zgłoszeń z 27 krajów. To już kolejny w tym roku międzynarodowy sukces Getin Banku.

Celem konkursu Horizon Interactive Awards jest wyróżnienie najlepszych rozwiązań marketingowych z wykorzystaniem nowych mediów oraz technologii interaktywnych. Rywalizacja jest otwarta dla przedstawicieli wszystkich obszarów biznesu. Oprócz aplikacji mobilnych, w konkursie oceniane są również m.in. najlepsze serwisy internetowe, materiały multimedialne i kampanie on-line. Tegoroczni laureaci zostali wybrani przez specjalistów branży reklamowej i interaktywnej spośród 1200 zgłoszeń z całego świata. Getin Bank zdobył srebrną nagrodę w kategorii najlepszych aplikacji biznesowych za narzędzie Getin Mobile, umożliwiające stały, wygodny dostęp do usług finansowych.

Wyróżnienie w konkursie Horizon Interactive Awards jest kolejnym potwierdzeniem, że nasze rozwiązania technologiczne osiągają najwyższy, światowy poziom. Najważniejszym wyznacznikiem wysokiej jakości usług mobilnych Getin Banku jest jednak ich rosnąca popularność wśród Klientów. Cieszymy się, że coraz więcej użytkowników docenia aplikację Getin Mobile, która umożliwia szybki i komfortowy dostęp do konta osobistego. Stale pracujemy nad wprowadzaniem dodatkowych funkcji, odpowiadających na indywidualne potrzeby naszych Klientów. Już teraz, aplikacja wyposażona jest w szereg ułatwień, pozwalających na elastyczną obsługę konta: spersonalizowany, kafelkowy lay-out, czy możliwość logowowania za pomocą wybranego symbolu graficznego, bez konieczności korzystania z długiego loginu mówi Marcin Morawski, Zastępca Dyrektora Departamentu Rozwoju i Utrzymania Aplikacji, Getin Noble Bank.

Innowacyjna oferta produktów i usług Getin Banku coraz częściej doceniana jest na forum międzynarodowym. Aplikacja Getin Mobile została wyróżniona m.in. w takich konkursach jak Effective Mobile Marketing Awards oraz Banking Technology Awards. W zeszłym miesiącu Bank znalazł się również w gronie finalistów prestiżowego konkursu Contactless&Mobile Awards, zdobywając uznanie za nowatorską usługę płatności mobilnych w chmurze.

Dodatkowe informacje o Horizon Interactive Awards można uzyskać na stronie internetowej konkursu. Szczegóły dotyczące mobilnej oferty Getin Banku są dostępne na www.getinup.pl/getinmobile/ .

Getin Noble Bank