Firma » Bankowość

Getin Noble Bank zwycięzcą rankingu kont oszczędnościowych portalu „bankier.pl”

Getin Noble Bank utrzymał pierwsze miejsce w zestawieniu kont oszczędnościowych, przygotowanym przez ekspertów portalu Bankier.pl. Autorzy rankingu wyróżnili ofertę „Bonus za aktywność” nagradzając bezkonkurencyjne oprocentowanie w wysokości 3,5%. Promocyjna oferta obowiązuje przez okres 12 miesięcy

Redakcja portalu „bankier.pl” przeanalizowała konta oszczędnościowe z dodatkowymi warunkami na kwoty do 10 000 zł. Konto „Bonus za aktywność,” z oprocentowaniem 3,5 proc. w skali roku, to obecnie najwyżej oprocentowana oferta na rynku. Skierowana jest do nowych Klientów, którzy założą rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy. Warunkiem przystąpienia do promocji jest założenie Konta Osobistego, miesięczne wpływy na konto w wysokości min. 1 000 zł oraz wyrażenie niezbędnych zgód marketingowych. Wyższe oprocentowanie obejmuje kwotę do 10 000 zł i obowiązuje przez okres 12 miesięcy. Oferta „Bonus za aktywność” to propozycja Getin Banku, która jest regularnie doceniana w rankingach branżowych.

W zestawieniu kont oszczędnościowych bez dodatkowych warunków przygotowanym przez redakcję portalu „bankier.pl”, znalazła się natomiast alternatywna oferta Getin Banku - Elastyczne Konto Oszczędnościowe. Oprocentowanie w tej ofercie wynosi 0,5% w skali roku i nie wymaga od Klienta spełnienia dodatkowych warunków.

GetinBank

• avatar
    ~Jan 2020-04-28 12:40:06

Wcale nie jestem zaskoczony, i tak było wiadomo, że w getinie są najlepsze warunki

• avatar
    ~Klient 2020-04-23 16:41:24

Nic dziwnego, u mnie też są na pierwszym miejscu w tej kategorii.