Gospodarka » Żywność

Good Lood od nowego roku w Bonarce

Good Lood od nowego roku w Bonarce
Zobacz więcej zdjęć »
5 stycznia odbyło się wielkie otwarcie lokalu Good Lood w Bonarce. Wśród innowacji w loodspocie zobaczymy m.in.: salkę amfiteatralną zamiast tradycyjnych miejsc dla klientów, samogrający fortepian i ścianę ekranów LCD.

Nowy lokal popularnej w Krakowie sieci lodziarni Good Lood to ponad 110 m2, na których miłość do lodów łączy się z nowoczesnym designem i funkcjonalnością. Eliptyczna forma lokalu umożliwiła zrezygnowanie z klasycznych stolików i krzesełek. Zamiast nich zobaczy miniaturową salę amfiteatralną, na środku której znajduje się czarny fortepian marki Steinway. Nie jest to jedynie piękny rekwizyt. Fortepian posiada system samogrający, dzięki któremu muzyka stanowi integralny element loodspotu w Bonarce.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Lokal w Bonarce pod wieloma względami różni się od pozostałych loodspotów w Krakowie. W jego wystroju zostały zastosowane barwy Good Lood - biel, róż i bordo - we wcześniej niespotykanych konfiguracjach. Wyjątkowości dodaje mu również połączenie fortepianu i ściany ekranów LCD. Jest to przykład, kiedy tradycja miesza się z nowoczesnością, tworząc zupełnie nową estetyczną jakość.

Poza pysznymi lodami i wyjątkową atmosferą loodspot w Bonarce proponuje bogatą ofertę artystyczną. Podczas cyklicznych i okazjonalnych koncertów muzycy zaprezentują swoje umiejętności m.in. na fortepianie, z którego można korzystać manualnie. Liczne atrakcje tchną w lokal w Bonarce życie i uczynią z niego miejsce, w którym warto się spotykać.

Lody Good Lood są produkowane w Krakowie z mleka z Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Skale oraz świeżych owoców, ziół i najlepszych orzechów. Produkty tej marki wyróżniają się niepowtarzalnym charakterem oraz pomysłowymi konceptami smakowymi. Ich dużą zaletą jest w 100% naturalny skład. W Lodach Good Lood nie ma konserwantów, wzmacniaczy smaku ani sztucznych barwników.

Good Lood to najszybciej rozwijający się krakowski start-up branży gastronomicznej. W ciągu 2 lat podbił podniebienia wielu krakowian, zdobywając niekwestionowaną pozycję na kulinarnej mapie Krakowa. Lokal w Bonarce będzie 17 loodspotem tej marki w Krakowie i drugim na Podgórzu. Lody można kupić na placu z fontanną.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Lyrmed

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »