Firma » Praca

GP EXECUTIVE z nową strategią rozwoju

GP Executive, wiodąca na polskim rynku firma specjalizująca się w doradztwie personalnym oraz prowadzeniu projektów rekrutacyjnych na wysokie stanowiska menadżerskie i specjalistyczne, ogłosiła nową strategię rozwoju.

Nowa strategia biznesowa GP Executive zakłada stałe rozszerzanie specjalizacji o kolejne branże i sektory, dalszy wzrost zatrudnienia (aktualnie to 15 osób) oraz rozwój dwóch biur, na Śląsku i Warszawie. GP Executive cechuje klasyczny i sprawdzony model komunikacji z klientem i kandydatem, przy jednoczesnym wdrażaniu nowoczesnych i skutecznych narzędzi komunikacji. W czasie pandemii COVID-19 firma zainwestowała w nowy CRM, wzmocniła relacje z zagranicznymi partnerami oraz nawiązała stałą współpracę z wiodącą organizacją przeprowadzającą assesmenty. Dokonano też odświeżenia identyfikacji wizualnej marki, zaprojektowano nową stronę www, wdrożono strategię komunikacji i marketingu. Działania te mają na celu dalszą profesjonalizację GP Executive, tak aby oferować z jednej strony najwyższą jakość i szybkość searchu dla klienta, a z drugiej strony szersze dotarcie do kandydatów poszukujących nowych wyzwań.

Zrealizowany przez GP Executive rebranding polegał na wdrożeniu nowej identyfikacji wizualnej marki. W oparciu o nową strategię powstał nowoczesny logotyp oraz zaprojektowane na nowo materiały wizualizacyjne. Uruchomiono nową, przyjazną użytkownikom stronę internetową, zarówno na urządzenia mobilne, jak i przeglądarki stron www oraz przygotowano materiały na potrzeby komunikacji w mediach społecznościowych.

Obecnie zespół partnerów GP Executive liczy pięć osób. Za bieżące funkcjonowanie firmy i projekty dla firm z obszaru usług profesjonalnych odpowiada Michał Gołębiowski. Mariusz Górecki, założyciel firmy, specjalizuje się w obsłudze procesów rekrutacyjnych oraz profesjonalnym doradztwie w zakresie human resources. W kręgu zainteresowań zawodowych Szymona Sokołowskiego znajduje się kompleksowa obsługa procesów rekrutacyjnych na kluczowe stanowiska oraz strategiczne doradztwo dla branży energetycznej i przemysłu.

Artur Jurzysta jest odpowiedzialny za kompleksową obsługę procesów rekrutacyjnych na stanowiska wyższego szczebla dla takich branż, jak: finanse, inwestycje, nowe technologie, nieruchomości. Patryk Pawłowski specjalizuje się w obsłudze projektów rekrutacyjnych na stanowiska wysokiego i średniego szczebla dla branż: doradztwa prawnego i ekonomicznego, farmaceutycznej, FMCG, ubezpieczeń oraz finansów i bankowości.

GP Executive stale rozszerza swoją ofertę usług profesjonalnych. W ubiegłym roku do grona partnerów dołączył Marek Heidrich, który współzarządza Zespołem Professional Services odpowiedzialnym za realizację projektów rekrutacyjnych dla kancelarii prawnych oraz firm doradczych. Odpowiada również za projekty z zakresu executive search, doradzając klientom w obrębie kompetencyjnego zarządzania zakresem obowiązków na stanowiskach prawnych i okołoprawnych.

Więcej informacji na nowej stronie www: https://gpexecutive.com/

oraz na profilu na LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/gpexecutive.com/

SPECTATOR