Gospodarka » Żywność

Graal® wystawcą na targach Seafood Expo w Brukseli

Grupa Kapitałowa Graal bierze udział w trzech europejskich targach, które odbędą się w kwietniu i w maju br. Firma będzie obecna na jednych z najbardziej prestiżowych targów na świecie – Seafood Expo Global w Brukseli (26-28 kwietnia br.).
Seafood Expo Global w Brukseli (26-28.04.2016) to największe na świecie targi produktów spożywczych, na których będą obecni kupujący ze 144 krajów oraz wystawcy z ponad 70 krajów świata, w tym Grupa Kapitałowa Graal. To wyjątkowa okazja do promocji w branży i poszerzania ekspansji, zaprezentowania polskiego lidera na rynkach zagranicznych oraz nabycia kontaktów handlowych. W czasie wydarzenia Graal zaprezentuje szeroki asortyment produktów, w tym nowości w ofercie, takie jak grillowane filety z makreli czy Salatino Express, na bazie którego można szybko i łatwo przygotować wspaniałe danie główne.

„Jako lider rynku rybnego w Polsce stawiamy na ciągły rozwój. Targi w Brukseli, Amsterdamie i we Włoszech są dla nas szansą do poznania obecnie panujących trendów i osiągnięć globalnego przemysłu rybnego, ale też zaprezentowania naszego portfolio, strategii i planów inwestycyjnych"- mówi Bogusław Kowalski, prezes Grupy Kapitałowej Graal.

Ponadto (24-25.05.2016) firma wystawi stoisko na targach PLMA w Amsterdamie. To wyjątkowe wydarzenie z ponad trzydziestoletnią tradycją, które gromadzi producentów i hurtowników, specjalizujących się w dostarczaniu produktów dla sieci marketów i sklepów z całego świata. Oprócz tego, firma weźmie udział w targach CIBUS (9-12.05.2016) skierowanych do profesjonalistów.

Więcej informacji na www.graal.pl i www.superfishprestige.pl oraz na fanpage Graal https://www.facebook.com/graalpolska i Superfish Prestige https://www.facebook.com/SuperFishPrestige.

informacje_ms