Kultura, sztuka » Kultura
Grey Goose na wyjątkowym pokazie filmowym
Zobacz więcej zdjęć » |
Fantastyka naukowa w najlepszym wydaniu
„Igrzyska Śmierci” to opowieść oparta na pierwszej części trylogii bestsellerowej powieści Suzanne Collins. Fabuła koncentruje się na losach mieszkańców futurystycznego państwa Panem, którzy zostają zmuszeni do walki o swoje życie. Świat filmu od dawna czekał na ekranizację trylogii, która odniosła sukces wydawniczy na całym świecie. Amerykańskie Cinema Society, które regularnie organizuje pokazy najciekawszych produkcji filmowych, także tym razem zaprosiła gwiazdy oraz krytyków filmowych na przedpremierową prezentację tego hitu dużego ekranu. W nowojorskim School of Visual Art Theatre zebrali się twórcy „Igrzysk Śmierci” oraz najważniejsi krytycy amerykańskiego przemysłu filmowego. Wszyscy goście w napięciu przyglądali się losom fikcyjnych bohaterów z przyszłości. Pokaz zakończył się gromkimi brawami, którym nie było końca. Po udanej części oficjalnej, na zaproszonych gości czekało uroczyste after party, podczas którego aktorzy „Igrzysk Śmierci” świętowali swój sukces. Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth oraz Stanley Tucci wznieśli toast wyśmienitym koktajlem przygotowanym przez barmanów marki Grey Goose, którzy zadbali o wyśmienitą oprawę wieczoru. Przygotowane przez nich kreacje smakowe, stworzone na bazie Najlepiej Smakującej Wódki na Świecie cieszyły się wśród gości dużą popularnością. Przy niebieskim barze marki Grey Goose bawili się m.in. Clive Owen, Cuba Gooding Jr., Cheyenne Jackson, Melanie Laurent, Courtney Love, Isabelle Fuhrman, Seth Meyers, oraz Robert Verdi. Wyśmienita zabawa z marką Grey Goose trwała do białego rana.
Dlaczego Grey Goose jest Najlepiej Smakującą Wódką na Świecie?
Grey Goose, luksusowa i ceniona na całym świecie wódka, tworzona jest w jednym celu – by być najlepiej smakującą wódką na świecie. Pochodzi z malowniczego rejonu Cognac, we Francji, słynącego z najlepszych ekspertów zajmujących się destylacją alkoholi. Grey Goose czerpie to co najlepsze z bogatej historii regionu, który znany jest z produkcji najwyższej klasy luksusowego jedzenia, win i innych alkoholi. W tradycji regionu Cognac to mistrz produkcji – mâitre de chai nadzoruje proces jej powstawania i zapewnia najwyższą jakość każdego etapu produkcji i finalnego produktu. Do produkcji Grey Goose wykorzystuje się wyłącznie najlepszą francuską pszenicę, tę samą której używa się do produkcji pysznych regionalnych wypieków, a pięciostopniowy proces destylacji zapewnia wyjątkowy i niepowtarzalny smak trunku. Następnie czysta woda mineralna, przefiltrowana przez tamtejsze wapienie, jest mieszana z destylatem. W momencie kiedy alkohol osiągnie swój optymalny smak, mistrz produkcji – mâitre de chai jest usatysfakcjonowany. Grey Goose to wytworny alkohol o gładkim i subtelnym zapachu, który dostarcza niezapomnianych wrażeń podczas degustacji.
Kontakt prasowy:
Beata Grzybek, Marta Więckowska, MORE PR, ul. Poborzańska 8 lok. 14, 03-368 Warszawa, tel. (22) 401 73 73, e-mail: beatagrzybek@more-pr.com, martawieckowska@more-pr.com
Nadesłał:
Marta Więckowska
|
Komentarze (0)