Gospodarka » Żywność

Grill w dobrym towarzystwie!

Grill w dobrym towarzystwie!
Zobacz więcej zdjęć »
Zbliża się najsmaczniejszy, bo grillowy sezon w roku. Piękna pogoda wzmaga apetyt, więc na gorącego grilla kładziemy już nie tylko kiełbaski, ale wszystko, co podpowie nam nasza kulinarna fantazja. Sekretem idealnego grilla są jednak przyprawy i sosy, których użyjemy do wzbogacenia smaku naszych dań

Sosy Develey – idealne do grillowanych mięs, ryb i hamburgerów. Sprawdzą się również w formie dipu do pokrojonych w słupki warzyw, jako przekąska podczas pikniku.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

·      Sos hamburger Develey - jest doskonale wyważoną mieszanką majonezu, pomidorów i wyselekcjonowanych przypraw. Pasuje nie tylko do popularnych kanapek, ale również wszelkiego rodzaju grillowanych mięs, wędlin czy przystawek. Produkt dostępny jest zarówno
w szklanym słoiczku jak i ekonomicznych, plastikowych butelkach. Sos Hamburger Develey cechuje się najwyższą jakością, selektywnie dobranymi składnikami i starannie opracowaną recepturą tak, by trafiać w gusta nawet najbardziej wymagających konsumentów.

·      Sos czosnkowy Develey - Doskonale pasuje wszędzie tam, gdzie potrzeba charakterystycznego  akcentu, a więc do pieczeni, kiełbasek, parówek oraz potraw z grilla. To idealny dodatek także do ziemniaków w mundurkach i gotowanych warzyw. Jego aksamitna konsystencja i znakomity smak wspaniale komponują się z wszelkiego rodzaju potrawami.

·      Sos tatarski Develey - to swoista mozaika smaków i składników – majonezu, ogórków, pieczarek, oliwy i starannie dobranej mieszanki przypraw. Ten uwielbiany przez smakoszy dodatek wyróżnia się esencjonalnym walorami i idealnie komponuje się z większością popularnych polskich potraw m.in. z jajkami, rybami czy grillowanym mięsem.

Musztardy Develey  - to najwyższej jakości produkty o delikatnej, kremowej konsystencji. Oferta przygotowana została specjalnie dla wymagających entuzjastów musztard. Ta prosta kombinacja gorczycy, octu
i oliwy, potrafi zmienić zwykły kawałek mięsa w kulinarny majstersztyk. Co więcej, jest niskokaloryczna i ma małą zawartość tłuszczu. Obecnie, oprócz tradycyjnych smaków takich jak delikatesowa czy sarepska, istnieje mnóstwo innych rodzajów i odmian musztardy.

Linia Premium Develey to musztardy o oryginalnych smakach:

  • Dijon - klasyka w świecie musztard, ostra i dość słona. Ma delikatną kremową konsystencję i lekko kwaskowy smak. Jest znakomitym dodatkiem do pieczeni, wędlin, serów, dressingów, sosów do mięs
    i sałatek.
  • Bawarska - musztarda o niemieckim rodowodzie i lekko pikantnym smaku.
  • Słodka - cechy charakterystyczne to ciemna barwa i niepowtarzalny słodki smak, który doskonale komponuje się z białymi mięsami
    i kiełbaskami.
  • Ziołowa - musztarda wzbogacona aromatycznymi ziołami.
  • Miodowa - łagodny smak i gładka konsystencja z dodatkiem prawdziwego miodu.

 

Musztarda Develey Horčice - oparta na tradycyjnej czeskiej recepturze, ma gęstą, kremową konsystencję i widoczne ziarenka gorczycy. Wyjątkowy, słodko-pikantny smak, zachwyci nawet najbardziej wymagających smakoszy. Develey Horčice to smaczny dodatek do dań na ciepło i zimno, wszelkiego rodzaju mięs i wędlin, kanapek oraz jako składnik sosów czy marynat. Kubeczek musztardy Develey to nieskończona ilość inspiracji kulinarnych. Osoby dbające o smukłą sylwetkę z pewnością docenią jej niskokaloryczność oraz małą zawartość tłuszczu. Musztarda nie zawiera konserwantów.

 



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

milena.zielinska@walk.pl

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »