Dom » Nieruchomość

Grupa Inpro podsumowała wyniki na koniec kwietnia 2014 roku

Grupa Kapitałowa Inpro od stycznia do kwietnia br. zrealizowała przedsprzedaż (rozumianą jako ilość podpisanych umów przedwstępnych netto) na poziomie 129 umów. Jest to o 33% więcej niż w analogicznym okresie 2013 roku. Narastająco po czterech miesiącach 2014 r. Grupa Inpro wydała 127 mieszkań.

Grupa Inpro od stycznia do kwietnia 2014 roku podpisała łącznie 129 umów przedwstępnych netto czyli o 33% więcej niż w ciągu pierwszych czterech miesięcy 2013 r. Spółka Inpro od stycznia do kwietnia br. uzyskała wynik sprzedaży na poziomie 103 mieszkań i domów netto, czyli o prawie 16% więcej niż w analogicznym okresie roku poprzedniego. W samym kwietniu 2014 r. Grupa sprzedała 30 mieszkań netto (w rozumieniu umów przedwstępnych). Spółka Inpro w minionym miesiącu podpisała 23 umowy netto. Narastająco od początku br. Grupa wydała 127 lokali.

mskala@tauber.com.pl