Technologie » Internet

Grupa Nice na CES 2020 w Las Vegas

W dniach 7–10 stycznia 2020 r. Grupa Nice weźmie udział w najważniejszym światowym wydarzeniu poświęconym technologii i elektronice użytkowej

Nice, międzynarodowa włoska firma, która jest liderem w zakresie automatyki domowej, bezpieczeństwa i inteligentnego domu, rusza do Stanów Zjednoczonych, aby wziąć udział w kolejnej edycji targów CES, odbywających się w Las Vegas w dniach 7–10 stycznia 2020 r.

Grupa Nice debiutuje na CES z markami Nice, FIBARO i abode: na interaktywnym stoisku (# 40724 - obszar Tech West, Sands, pawilony AD) gdzie odwiedzający będą mogli  osobiście zobaczyć i sprawdzić rozwiązania oparte na zaawansowanej technologii oferowanej przez Grupę Nice. Dzięki wciągającym doświadczeniom przy wykorzystaniu wirtualnej rzeczywistości, zwiedzający będą mieli okazję eksperymentować z różnymi scenariuszami, które mogą mieć zastosowanie w inteligentnym domu.

Nice skupia się na ludziach ułatwiając im życie poprzez automatyzację codziennych czynności, umożliwienie maksymalnej kontroli oraz zagwarantowanie pełnego bezpieczeństwa. Misją Nice jest upraszczanie życia dzięki udostępnieniu funkcjonalnych produktów o nowoczesnym wzornictwie. Dzięki know-how wypracowanemu w ciągu ponad dwudziestu pięciu lat historii oraz nowym markom, Grupa oferuje pełną gamę systemów zapewniających sterowanie przestrzenią życiową przy zachowaniu maksymalnego komfortu i bezpieczeństwa.

Unikalny ekosystem Yubii® firmy Nice, umożliwiający sterowanie systemami inteligentnego domu będzie jedną
z nowości na amerykańskim rynku, prezentowaną podczas targów na stoisku nr 40724. Odwiedzający będą mogli  zapoznać się ze wszystkimi rozwiązaniami dla automatyki domowej włoskiego koncernu: od sterowania automatyką do rolet, markiz, żaluzji, bram i bram garażowych, po czujniki alarmowe i bezpieczeństwa.

SolskiComms