Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Gryzak MAM Cooler - szybka ulga w okresie ząbkowania

Innowacyjny gryzak MAM Cooler to całkowicie odmienne spojrzenie na trudny etap, jaki przechodzi każde dziecko – ząbkowanie. Dzięki specjalnej konstrukcji gryzaka, dziecko bardzo szybko zapomina o dyskomforcie związanym z wyżynaniem się zębów.

Trzy odpowiednio zaprojektowane, wypełnione wodą wypustki skutecznie masują podrażnione dziąsła podczas gryzienia, jednocześnie chłodząc je, co przynosi dziecku bardzo szybką ulgę.

Nie jest to jednak jedyne zadanie gryzaka. Dzięki wieloletnim badaniom, ekspertom MAM udało się stworzyć produkt, który wspiera prawidłowy rozwój szczęk dziecka oraz za sprawą odpowiedniego wyglądu, wzbudza w nim naturalną ciekawość świata. Ponadto kształt uchwytu został tak dobrany, aby dziecko nie miało najmniejszych problemów z podniesieniem gryzaka oraz jego obsługą. Uspokojenie przez gryzienie? Możliwe tylko z MAM!

Produkt jest wolny od bisfenolu A (BPA) - związku chemicznego, który może mieć szkodliwy wpływ na zdrowie maluchów.

Gryzak MAM Cooler w cenie: 26,90 zł Więcej informacji o produkcie: www.mambaby.pl ; www.stopbpa.pl

MAM