Gospodarka » Żywność

Grzaniec Galicyjski Red Hot Chilli – gorąca nowość od JNT Group

Jeszcze bardziej rozgrzewający Grzaniec Galicyjski przygotowała na sezon jesienno-zimowy spółka JNT Group. Wprowadzenie nowego, pikantnego wariantu Grzańca Galicyjskiego Red Hot Chilli wspierać będzie kampania digital oraz komunikacja w punktach sprzedaży.

Grzaniec Galicyjski swój 25-letni sukces zawdzięcza oryginalnej, tradycyjnej recepturze. Jej sekret  stanowi wino dostępne tylko w trzech miejscach na świecie, a także specjalnie dobrana kompozycja naturalnych przypraw korzennych. To one sprawiły, że nazwa „Grzaniec Galicyjski" używana jest w Polsce jako synonim wina grzanego. Oprócz klasycznego Grzańca Galicyjskiego marka oferuje wiele wariantów, takich jak Miodowy, Bezalkoholowy oraz VIP White.

Wprowadzany obecnie na rynek Grzaniec Galicyjski Red Hot Chilli to wyjątkowy wariant produktu, który idealnie komponuje się z Grzańcem Galicyjskim. Jest to odpowiedź na bardzo popularny smak Chilli, który pojawia się obecnie w wielu kategoriach alkoholi.

JNT Group jako lider w kategorii win grzanych bardzo dba o jej rozwój - mówi Jakub Nowak, Prezes Zarządu JNT Group. - Co roku rozbudowujemy obydwie nasze marki - Grzaniec Galicyjski i Zbójeckie Grzane - o nowe warianty. Jesteśmy przekonani, że Grzaniec Galicyjski Red Hot Chilli zyska wielu amatorów dzięki wyjątkowej kompozycji tradycyjnego grzańca wzmocnionego naturalnym i modnym Chilli.

Sprzedaż Grzańca Galicyjskiego Red Hot Chilli zostanie wsparta komunikacją zintegrowaną w social mediach oraz w punktach sprzedaży, a także działaniami PR. Nowy Grzaniec Galicyjski dostępny będzie w butelkach o pojemności 1 l oraz 200 ml.

Pan Kowalski Strategicznie