Firma » Biznes

GTC WYBRAŁO AGENCJĘ PR DLA OSIEDLA KONSTANCJA

Developer GTC Konstancja Sp. z o.o. rozpoczyna działania PR-owe dla nowego, VI etapu ekskluzywnego osiedla Konstancja.

FACE IT! będzie odpowiedzialne za media relations, organizację konferencji prasowej oraz koordynację produkcji materiałów promocyjnych. Agencję wybrano w drodze konkursu ofert, umowę podpisano na kwartał.
Osiedle Konstancja jest jednym z najbardziej prestiżowych zespołów rezydencji i domów jednorodzinnych w okolicach Warszawy. Inwestycja położona jest przy wjeździe do Konstancina, 16 km od centrum stolicy. Wszystkie domy Osiedla Konstancja są zaplanowane tak, by wtapiały się w zielone, naturalne otoczenie. Proste i czytelne bryły podkreślają ekskluzywny i unikalny charakter obiektów, zaprojektowanych przez najwybitniejsze pracownie architektoniczne w Polsce. Projekt jest realizowany przez firmę GTC Konstancja Sp. z o.o.

- Działania PR dotyczą najnowszego etapu inwestycji. W sprzedaży pozostało 11 ekskluzywnych willi. Konstancja to wymarzone miejsce na luksusowy dom jednorodzinny tuż za miastem, a przy tym pewna lokata kapitału. Wysoki standard i wyjątkowa lokalizacja, choćby w pobliżu szkoły amerykańskiej, sprawiają, że wiele domów na naszym osiedlu jest od lat wynajmowanych. Domy jednorodzinne na strzeżonym osiedlu Konstancja mają 256m2 - 332m2, do wyboru jest zabudowa pojedyncza i bliźniacza - tłumaczy Marta Dziudzi, specjalista ds. sprzedaży Osiedla Konstancja.
Grupa GTC jest jedna z czołowych spółek sektora nieruchomości komercyjnych w Europie środkowej, Wschodniej i Południowej. Od powstania w 1994 r. Grupa zajmuje się budowaniem nieruchomości biurowych i handlowych o wysokim standardzie w regionie Europy Środkowo-Wschodniej. Dziś GTC jest właścicielem i zarządcą 36 budynków komercyjnych oferujących około 593 000 m kw. Powierzchni biurowej i handlowej swoim klientom w Polsce, Serbii, Rumunii, Chorwacji, Bułgarii oraz na Węgrzech.

GTC Konstancja Sp. z o.o. - spółka będąca częścią Grupy GTC - developer i wyłączny sprzedawca Osiedla Konstancja; prestiżowego zespołu domów jednorodzinnych i rezydencji, liczącego obecnie 290 różnorodnych nieruchomości. Domy z szóstego etapu inwestycji będą gotowe do oddania w czerwcu 2017. W VI etapie Osiedla Konstancja planowanych jest 17 dodatkowych domów, przy czym spółka potwierdza już sprzedaż sporej części z nich.

Naruszew