Technologie » Internet

GutPR dla agencji SEO/SEM Anhor

Z początkiem lutego agencja interaktywna wyspecjalizowana w działaniach marketingu internetowego Anhor powierzyła obsługę z zakresu relacji z mediami firmie GutPR.

Współpraca pomiędzy agencjami będzie obejmować przede wszystkim PR korporacyjny dla firmy Anhor. Relacje z mediami prowadzone będą również dla kluczowych serwisów agencji interaktywnej Anhor, w tym np. dla znanego z TVN portalu www.kubica.tsh.pl. W zakresie zadań GutPR leży przygotowywanie materiałów prasowych, kontakt z mediami oraz monitoring prasy i Internetu.
„Po sześciu latach intensywnego rozwoju firmy zauważyliśmy potrzebę profesjonalnej obsługi w zakresie relacji z mediami. Wybór agencji GutPR nie był przypadkowy - kierowaliśmy się tutaj efektywnością działań, referencjami oraz szerokim doświadczeniem" - mówi Tomasz Sobecki, Dyrektor firmy Anhor.
Umowa została podpisana na okres trzech miesięcy z możliwością jej przedłużenia. Klient sam zgłosił się do Agencji.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Początki agencji Anhor sięgają 2005 roku. W związku z rozwojem w 2008 działalność została przekształcona w spółkę jawną. Dzięki stałemu poszerzaniu gamy usług i grona Klientów firma osiągnęła status jednego z liderów dolnośląskiego rynku w swojej branży. Agencja świadczy również usługi SEO/SEM dla polskich firm chcących wejść na rynki Europejskie (w tym wschodnie).
Domeną Anhor jest kreowanie internetowego wizerunku firm głównie poprzez tworzenie serwisów www i związane z nimi działania SEO/SEM.
GutPR to kreatywna agencja public relations działająca w służbie dobrego PR. GutPR skupia profesjonalistów, posiadających doświadczenie na rynku budowlanym, wnętrzarskim, finansowym, informatycznym, farmaceutycznym i FMCG.
Agencja GutPR to dobry wybór dla firm, którym zależy na długotrwałym i skutecznym budowaniu pozytywnego wizerunku.

GutPR