Firma » Finanse

Gwarancja najlepszych kursów w Rkantor.com

Z nowej promocji mogą skorzystać klienci, którzy zarejestrują się w Rkantor.com do 30 lipca 2016. Jeśli w innym kantorze internetowym wykonają transakcję po lepszym niż w Rkantor.com kursie, serwis dostosuje wysokość spreadu tak, aby dostali najlepszą ofertę na rynku.

Rkantor.com to kantor internetowy założony przez spółkę z branży fin-tech – Raiffeisen Solutions. Od momentu powstania serwisu priorytetem jego twórców było zapewnienie najlepszych cen ofertowanych usług, także w zakresie wymiany walut. Teraz klienci mają gwarancję, że nigdzie nie dostaną lepszych spreadów.

Co należy zrobić, aby skorzystać z promocji?

1. Zarejestrować się w Rkantor.com – rejestracja trwa max. 3 minuty, nie trzeba zakładać dodatkowego konta w banku.

2. Przedstawić potwierdzenie transakcji po lepszym niż w Rkantor.com kursie – można wysłać maila na adres bok@rkantor.com lub zadzwonić do Biura Obsługi Klienta Rkantor.com pod nr 22 347 79 90.

3. Specjaliści z Biura Obsługi Klienta w ciągu 1 dnia roboczego przedstawią Ci propozycję lepszego spreadu – taki kurs widoczny będzie także w Panelu Klienta.

Rkantor.com – kantor internetowy dla firm i klientów indywidualnych

Rkantor.com ma ofertę dostosowaną do różnych grup użytkowników. Firmy i osoby, które wymieniają dużą liczbę jednostek waluty mogą negocjować wysokość spreadu z dealerem walutowym (spread można obniżyć nawet do -75%). Przedsiębiorcy chętnie korzystają też z wymiany z odroczoną wpłatą – usługi wymiany walut bez środków pieniężnych. Dzięki niej możesz wymienić walutę w dowolnym momencie, a środki na opłacenie transakcji dosłać w wybranym przez siebie terminie.

Dla klientów, którzy nie mają czasu na śledzenie kursów walut, Rkantor.com przygotował bezpłatną usługę alert SMS – dzięki niej dostaniesz powiadomienie, jeśli cena za wybraną parę walutową osiągnie wybrany przez Ciebie poziom.

Wśród kredytobiorców popularny jest harmonogram spłaty kredytu – w Rkantor.com bezpłatnie zlecają oni wymianę walut i przelew na comiesięczną spłatę zobowiązania. Harmonogram spłaty kredytu działa automatycznie – nie musisz pamiętać o comiesięcznym ustawianiu zlecenia.

Wyjeżdżasz na wakacje? Za usługi zapłacisz przelewem, gotówkę wypłacisz w oddziale

Dzięki Rkantor.com wygodnie uregulujesz należność za hotel czy wynajem samochodu za granicą – urlopowicze docenią możliwość wykonania przelewu zagranicznego w najlepszych cenach – od 1 EUR do max. 3 CHF niezależnie od kwoty transakcji.

Przed wyjazdem możesz też bezpłatnie wypłacić gotówkę w jednym z 263 oddziałów Raiffeisen Polbank lub w jednym z bankomatów Euronet.

Więcej na stronie www.rkantor.com

Rkantor.com