Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Gwiazdy „Sing”, Minonki i wiele więcej w CH Kometa!

Minionkowy tor przeszkód, kino z komedią „Swing”, profesjonalną sesję zdjęciową oraz wiele innych atrakcji przygotowuje dla najmłodszych CH Kometa z okazji ich święta. Na wydarzenia pn. „Spotkanie z bajką” galeria zaprasza już 3 czerwca (niedziela).

Już w niedzielę (03.06) CH Kometa zmieni się w królestwo bajek. Za sprawą Dnia Dziecka galerię opanują bohaterowie popularnych filmów animowanych „Minionki”, „Sing” i „Sekretne życie zwierząt”. Do dyspozycji najmłodszych klientów oddany zostanie minionkowy plac zabaw. Na dzieci czekać będzie dmuchany tor przeszkód, trampolina i huśtawki – wszystko w unikalnym „minionkowym” stylu.

Na terenie galerii powstanie strefa inspirowana komedią „Sing”. Wszystkie młode gwiazdy będą mogły nie tylko obejrzeć film w minikinie, ale również wziąć udział w profesjonalnej sesji zdjęciowej i trafić na okładkę magazynu „Sing”. W trakcie wydarzenia nie zabraknie także zabaw związanych z popularną komedią „Sekretne życie zwierzaków”, licznych konkursów oraz zajęć z animatorami.

Do wzięcia udziału w wydarzeniu „Spotkanie z bajką” zaprasza Centrum Handlowe Kometa. Na spotkanie z bohaterami popularnych kreskówek galeria zaprasza w niedzielę (03.06) w godzinach 12.00 – 18.00. Udział w wydarzeniu jest całkowicie bezpłatny.

RenesansPR

Zamów opracowanie informacji prasowej

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 115044 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )