Kultura » Kultura

Hajoty Press Club

Trzecie spotkanie dziennikarskie w Hajoty Press Club upłynęło pod znakiem rozmów prywatnych, degustacji wina i potraw przygotowanych z produktów mleczarskich marki Bieluch.

Prywatne press-pogawędki w letnim ogrodzie IMR advertising by PR weszły na trwałe do kalendarza dziennikarek z drukowanych i internetowych mediów warszawskich. W kameralnym gronie, przy dobrym czerwonym wytrawnym winie i niebanalnie skomponowanych smakowo potrawach czas na niewymuszonych rozmowach o meandrach życia zawodowego i osobistego upływał wartko.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

 

„W tym roku na dachu naszej siedziby uruchomiliśmy taras z widokiem na pachnący, sosnowy starodrzew, tworząc wyjątkowo urokliwe miejsce sprzyjające relaksowi i nieskrępowanym rozmowom. To dla ducha. Natomiast dla ciała przygotowaliśmy kilkanaście potraw serwowanych na ciepło i na zimno, w których wykorzystaliśmy serki naturalne, jogurty, kefiry, śmietany i masło ze spółdzielni mleczarskiej Bieluch w Chełmie” – mówi Monika Iskandar, dyrektor zarządzająca IMR advertising by PR, pomysłodawczyni i organizatorka spotkań w Hajoty Press Club.  

O czym konkretnie mówiłyśmy, kogo obgadywałyśmy, z czego kpiłyśmy, co zaplanowałyśmy – to słodkie tajemnice nas - uczestniczek. Dowodów nie ma, gdyż nikt nas nie nagrywał. Mamy tylko kilka fotografii.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

alan89

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »