Rozrywka » Rozrywka
Hanna Lis w Bonarce
Zobacz więcej zdjęć » |
Hanna Lis przyzwyczaiła wszystkich do swojego widoku za szklanym ekranem. Była prowadzącą m.in.: „Teleexpresu"; „Wiadomości" i „Panoramy" w TVP. W 2016 roku wzięła udział w reality show „Asia Express". Chociaż go nie wygrała, zaskarbiła sobie sympatię fanów programu. Teraz wraca z nowym projektem - książką kucharską.
Makarony, steki, tosty, jajka... Tych wyrazów Hanna Lis zdecydowanie nie unika. I bardzo dobrze, bo dzięki temu jej książka kucharska „Mój świat na talerzu" aż rozpuszcza się w palcach. Dziennikarka serwuje w niej 80 przepisów z całego świata. Jej kurczak gong bao, andaluzyjski chłodnik z migdałów czy ravioli z tymiankowo-szałwiową ricottą to dopiero początek prawdziwej uczty smaków. Bo Hanna Lis naprawdę zna się na rzeczy. Ze zwykłych składników robi dzieła sztuki.
Nadesłał:
Lyrmed
|
Komentarze (0)