Firma » Biznes

HELIO z nagrodą Hermesa 25-lecia

Bakalie HELIO zostały uznane za najbardziej cenioną markę branży FMCG i otrzymały prestiżową statuetkę Hermesa 25-lecia „Poradnika Handlowca”.

10 maja 2018 r. odbyła się Jubileuszowa Gala „Poradnika Handlowca” i „Poradnika Restauratora” w Poznaniu, podczas której uhonorowano najbardziej cenione marki i producentów branży FMCG. W gronie zwycięzców znalazła się firma HELIO, która otrzymała nagrodę specjalną- prestiżową statuetkę Hermesa z okazji obchodów 25- lecia istnienia na rynku prasy handlowej „Poradnika Handlowca”- znanego i cenionego przez czytelników tytułu prasowego. Po raz pierwszy w historii tego Wydawnictwa, nagrodą Hermesa wyróżniono jednorazowo producentów branży FMCG, którzy od lat, w przypadku firmy HELIO- od ponad 25 lat, dostarczają swoje produkty do sklepów w Polsce. Wszyscy nagrodzeni zostali wybrani w ramach ogólnopolskiego głosowania, które spotkało się z dużym odzewem środowiska detalistów- handlowców branży FMCG, reprezentujących tzw. handel „małoformatowy”.

Agnieszka EFEKTPR

Zamów opracowanie informacji prasowej

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 116998 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )