Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Horoskop Skorpion

Horoskop miłosny dla osób urodzonych w znaku Skorpiona

Zapowiada się duże nieporozumienie w Waszym związku, z którego warto wyciągnąć wnioski o sobie i swoim postępowaniu. Zarzucone będzie Wam bowiem, że Wasze postępowanie nie jest do końca tym czego oczekuje druga połówka. Mimo, iż wyraźnie zakomunikujesz motywy swojego postępowania to i tak w związku nie zapanuje sielanka tylko zawieszenie broni. Skorpiony, będące w związkach o krótkim stażu mogą stanąć przed tym, że partner lub partnerka zacznie się wycofywać z związku tłumacząc to tym że jest zbyt wcześnie na jakiekolwiek planowanie przyszłości. Jeśli związek jest trwały i sformalizowany, warto by Skorpiony dały dowody swojego zaangażowania i oddania. Same deklaracje mogą bowiem nie wystarczyć. Przekonaj partnera / partnerkę, że mogą na Was liczyć. Skorpiony samotne mogą liczyć na znalezienie drugiej połówki po 22 listopada. Wtedy to Wenus znajdzie się w Waszym znaku. Wasz silny magnetyzm i czarujący sposób bycia na płeć przeciwną działa wyjątkowo mocno, dlatego z łatwością oczarujecie każdego. źródło.: http://horoskop.media.pl/horoskop-skorpion/

GrzegorzMa