Gospodarka » Żywność

Hot dog Snaxy w ofercie saloników Kolportera

Hot dog o nazwie Snaxy, którego producentem jest firma Tarczyński, to nowy produkt w ofercie sieci saloników i salonów prasowych Kolportera . W marcu dostępny jest w promocyjnej cenie 2,99 zł.

Hot doga Snaxy można spożywać na zimno, dzięki czemu świetnie sprawdza się jako przekąska w pracy i szkole, także w podróży i gdy siedzimy przed telewizorem. Snaxy uzupełnia ofertę przekąsek słonych dostępnych w salonikach. Przypomnijmy, że klienci saloników mogą kupić następujące produkty: Artur Krakers Mix 100g, Felix Crispers Papryka 70g, Felix Orzeszki Solone 70g, Pringles Small Hot Paprika 40g, Pringles Small Original 40g, Pringles Small Sour Cream&Onion 40g.

Biuro Prasowe - Kolporter

Zamów opracowanie informacji prasowej

Za 1 dzień:
Maskotka z filcu - warsztaty, 22.09, godz. 12:00, Empik Bonarka, Kraków,

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 112451 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )