Firma » Biznes

Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie z EuroCertyfikatem 2011

Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie został laureatem konkursu EuroCertyfikat 2011 – w kategorii Certyfikat Dobrych Praktyk Obsługi i Usług.

„EuroCertyfikat" jest prestiżowym, europejskim wyróżnieniem przyznawanym przez Polskie Stowarzyszenie Doradcze i Konsultingowe podmiotom gospodarczym (firmom, urzędom, instytucjom i ośrodkom świadczącym usługi i mającym na co dzień do czynienia z interesantami) w ramach Międzynarodowego Programu Promocji EuroCertyfikat 2011.

Posiadaczem „EuroCertyfikatu" mogą zostać te firmy, które w wyniku szczegółowego audytu potwierdzają, że potrafią dostosować się do przepisów unijnych, spełniają jakościowe normy i reagują na zachodzące zmiany gospodarcze. Są również w stanie sprostać wymogom silnej konkurencji.

Warto przypomnieć, że Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie znalazł się w pierwszej dziesiątce najlepszych hoteli wskazanych przez biznesmenów w rankingu Forbes. Jest członkiem elitarnej organizacji International SPA Association. Posiada najwyższy certyfikat jakości - Premium Quality - przyznany przez niezależne Niemieckie Stowarzyszenie Wellness.

www.DrIrenaErisSpa.com/wzgorza

HotelSPA