Dom » Wnętrza

I co dalej? Kolejny webinar OKK! design już 3 czerwca!

W środę 3 czerwca 2020 o godz. 11:00 zapraszamy do udziału w trzecim webinarze OKK! design pod hasłem: I co dalej? Tym razem goście wydarzenia przyjrzą się wpływowi pandemii na przyszłość projektowania przestrzeni publicznych oraz prywatnych.

Zastanowią się, jak będziemy funkcjonować w nowej rzeczywistości.

Pytania o to, jak będzie wyglądać nasze życie po epidemii koronawirusa towarzyszą nam nieustannie. Powoli wkraczamy w ostatnią fazę "odmrażania" gospodarki - zdejmujemy maseczki, wracamy do ulubionych restauracji... Wciąż jednak nie jesteśmy pewni, jak ostatecznie ukształtuje się post-pandemiczna rzeczywistość. Dlatego temat przewodni kolejnego spotkania z cyklu „OKK! design: Branża w dobie pandemii" brzmi: I co dalej?

W trakcie rozmowy paneliści poszukiwać będą odpowiedzi na następujące pytania:

• Co się zmieni?
  • Czy styl pracy, który wypracowaliśmy podczas pandemii zostanie z nami na dłużej?
  • Jakich rozwiązań potrzebujemy, aby zabezpieczyć się przed ewentualnymi nawrotami epidemii?
  • Jakie skutki przyniesie epidemia koronawirusa dla inwestycji w branży hotelarskiej? Jak wpłynie na projektowanie przestrzeni komercyjnych i obiektów noclegowych?
  • Jak projektować, aby tworzone przez nas koncepcje sprawdzały się zarówno w okresie zagrożenia epidemiologicznego, jak i w czasie, gdy reżim sanitarny zostanie złagodzony?

Gośćmi specjalnymi webinaru będą tradycyjnie autorytety z branży. Tym razem swoją wiedzą podzielą się z Wami:

- architekt Magdalena Federowicz-Boule, prezes pracowni Tremend, członek zarządu Oddziału Warszawskiego SARP, członek Stowarzyszenia Architektów Wnętrz

- dr Szymon Hanczar, właściciel pracowni Hanczar Studio

- architekt Jacek Tryc, właściciel pracowni Jacek Tryc-wnętrza, członek zarządu Stowarzyszenia Architektów Wnętrz.

Z ramienia firmy Barlinek, wystąpi Jacek Kula. Będziemy również gościć Marcina Oleszczuka, przedstawiciela marki Kontakt-Simon.

Moderatorką spotkania online będzie Olga Kisiel-Konopka, właścicielka agencji OKK! PR i pomysłodawczyni OKK design - organizowanego od 2012 roku wydarzenia poświęconego najbardziej aktualnym zagadnieniom branży wnętrzarskiej i architektonicznej.

Patronami webinaru są marki: Barlinek oraz Kontakt-Simon.

Patronat medialny: ELLE Decoration Polska, Dobre Wnętrze, Czas na Wnętrze, DesignAlive, Architektura Murator, MAGAZIF.comi, designteka.pl, Urzadzamy.pl, M jak mieszkanie, Hotelarz, Architektura i Biznes

Aby wziąć udział w wydarzeniu wystarczy się zarejestrować:

Zapraszamy do uczestniczenia w spotkaniu designerów, architektów, projektantów i wszystkich zainteresowanych tematem! Do zobaczenia!

Uwaga: ilość miejsc ograniczona.

OKK!