Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Idealna VitaMama poszukiwana!

Rozpoczął się konkurs internetowy „Pokaż, jaką VitaMamą jesteś”, organizowany przez firmę LEK-AM. Jest on przeznaczony dla przyszłych i obecnych mam. Nagrodami są chusty do noszenia dziecka i rodzinna sesja zdjęciowa. Więcej informacji można znaleźć na stronie www.vitamama.pl/konkurs.

Aby wziąć udział w konkursie „Pokaż, jaką VitaMamą jesteś”, należy zarejestrować się na stronie www.vitamama.pl/konkurs i wgrać do aplikacji zdjęcie wraz z opisem. Fotografia ma być ilustracją hasła „Jestem VitaMamą”.

Konkurs będzie się składał z trzech edycji, z których każda potrwa miesiąc. We wszystkich etapach zgłoszenia będą oceniane przez internautów (poprzez polubienia w galerii konkursowej) i jury. W każdej z edycji, z dziesięciu zgłoszeń z największą liczbą „lajków”, komisja konkursowa wyłoni zwyciężczynię. Dostanie ona chustę do noszenia dziecka.

Konkurs rozstrzygnięty zostanie po zakończeniu trzech edycji. Wtedy wybranej zwyciężczyni zmagań etapowych jury przyzna nagrodę główną – rodzinną sesję zdjęciową.

Konkurs potrwa do 8 sierpnia 2015 r.

Regulamin zmagań oraz więcej szczegółów na ten temat można znaleźć na stronie www.vitamama.pl/konkurs

***

Suplementy diety VitaMama LEK-AM to optymalny kompleks witamin, minerałów, Omega-3 (DHA) i kwasu foliowego dla kobiet planujących ciążę, w ciąży i w czasie karmienia piersią. Skład preparatów dobrany jest do wymagań mamy i dziecka, zgodnie z zaleceniami ekspertów. VitaMama1 przeznaczona jest do stosowania w okresie poczęcia i w 1. trymestrze ciąży, natomiast VitaMama2 – w 2. i 3. trymestrze ciąży oraz podczas karmienia piersią.Najważniejszymi składnikami z obu preparatów są: kwas foliowy, DHA, jod, żelazo, cynk, witamina D3, witamina E i beta-karoten. Kwasy tłuszczowe z grupy Omega-3 zostały pozyskane metodą destylacji molekularnej, która zapewnia bezpieczeństwo i lepszą tolerancję kobietom w ciąży. Cena za opakowanie VitaMama1 (30 sztuk) w aptece wynosi 29 PLN. Cena za opakowanie VitaMama2 (60 sztuk) w aptece wynosi 39 PLN. Więcej informacji na www.vitamama.pl

Fast Cut Group Sp. Z o.o.