Technologie » Komputery

IFS zwiększa wartość rozwiązań oferowanych klientom

Nowe, kompleksowe pakiety usług serwisu i wsparcia opracowano z myślą o udostępnieniu klientom z całego świata maksymalnych korzyści przy jednoczesnym zapewnieniu przewidywalnych kosztów, ram czasowych i wyników biznesowych
Nowa oferta usług, zmodyfikowana infrastruktura i nowe metodyki stanowią podstawę działań IFS zmierzających do zapewnienia klientom korzyści i możliwości wyboru we wszystkich fazach eksploatacji rozwiązań.

Producenci oprogramowania przez wiele lat zaniedbywali kwestię obsługi klientów po produkcyjnym wdrożeniu rozwiązania. IFS zdaje sobie sprawę, jakie znaczenie dla przedsiębiorstwa ma optymalne wykorzystanie możliwości oprogramowania przez cały cykl jego eksploatacji, dlatego wprowadza dwa nowe pakiety usług, których celem jest maksymalizacja korzyści uzyskiwanych przez klientów. Usługi te stanowią uzupełnienie oferty szybko rozwijającego się ekosystemu partnerów IFS.

Całość artykułu dostępna tutaj: https://erp-view.pl/rynek-it/28490-ifs-zwieksza-wartosc-rozwiazan-oferowanych-klientom-dzieki-nowym-uslugom-dostepnym-na-wszystkich-etapach-cyklu-eksploatacji-produktow.html

openmediagroup