Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

III Międzynarodowy Festiwal Balonów w NoVa Park

Już po raz trzeci NoVa Park zaprasza mieszkańców Gorzowa i okolic na Międzynarodowy Festiwal Balonów – tym razem w wielkanocnej odsłonie.

W dniach 8-9 kwietnia klienci NoVa Park będą mogli odkrywać balonowy świat wraz z Party Shop oraz współpracującymi z nim artystami.

Balonowe atrakcje w NoVa Park będą dostępne w godzinach 12.00-18.00. W programie wydarzenia m.in. balonowe monidło, przy którym będzie można zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie, skręcanie balonów przez artystów balonowych, rzut bombą wodną do celu czy też malowanie twarzy. Na dzieci będzie także czekać kącik kreatywny z warsztatami tworzenia dekoracji świątecznych. Najmłodsi klienci NoVa Park, którzy wezmą udział we wszystkich konkurencjach i zdobędą wszystkie wymagane pieczątki w specjalnym balonowym paszporcie otrzymają upominki.

Dodatkowo, czas spędzony podczas eventu w NoVa Park umilą balonowe zające, które będą rozdawać klientom czekoladowe jajeczka. Na zakończenie wydarzenia, w niedzielę 9 kwietnia o godzinie 17:30, wspólnie wypuścimy w niebo morze kolorowych balonów.

„Najbliższy weekend w NoVa Park upłynie pod znakiem balonowego show w wielkanocnym wydaniu. To już trzecia szansa, aby wraz z nami poznać z bliska niezwykły świat balonów. Czołowi artyści z Polski zaprezentują balonowe projekty pod okiem Party Shop” – mówi Katarzyna Borowiak, kierownik ds. marketingu NoVa Park.

Udział w wydarzeniu „III Międzynarodowy Festiwal Balonów” jest bezpłatny.

Informacje o firmie:

NoVa Park to największe i najnowocześniejsze centrum handlowo-rozrywkowe w województwie lubuskim, którego uroczyste otwarcie nastąpiło 18 kwietnia 2012 roku. Zlokalizowane jest w centrum Gorzowa Wielkopolskiego, w bezpośrednim sąsiedztwie kulturalnych i rozrywkowych symboli miasta, bulwaru nadwarciańskiego oraz głównych szlaków komunikacyjnych. Na terenie obiektu funkcjonują: supermarket Piotr i Paweł oraz liczne sklepy i punkty usługowe, w tym marki nieobecne dotąd na rynku lokalnym, takie jak Pull&Bear, H&M, Intersport, Lindex, KiK, KFC, Pure Fitness, Home&You, Super–Pharm, Cubus, Calzedonia, Intimissimi, Kubenz, Tchibo, Smyk, Sephora, W.KRUK czy Bershka.

www.nova-park.pl

Orchidea