Technologie » AGD - RTV

Indesit – partner, który pokazuje rozwiązania, ułatwiające rodzinom życie: nowa linia urządzeń do za

Indesit uczestniczy w targach EuroCucina wraz z nową serią niezawodnych i praktycznych produktów. To wyjątkowa okazja, by zaprezentować kluczowe innowacje tej marki, opracowane w odpowiedzi na codzienne potrzeby użytkowników.

. Indesit zawsze dążył do tego, by oferować proste i praktyczne rozwiązania ludziom, których codzienność wypełnia wiele zajęć i obowiązków, którym wciąż na wiele rzeczy brakuje czasu. Produkty Indesit gwarantują solidność, trwałość i gotowość do stawienia czoła wyzwaniom, stojącym przed klientami marki.

Indesit prezentuje nowy zestaw do zabudowy, który zapewni harmonię w Twojej kuchni

Włoskie korzenie marki Indesit, która produkuje sprzęty AGD od 60 lat, są szczególnie dobrze widoczne w nowej serii produktów: skupienie na stylu to coś, co łączy wszystkie urządzenia. Charakteryzuje je jednolity design, estetyczne wykończenie i łatwość w obsłudze. Nowy linia urządzeń do zabudowy doskonale odpowiada potrzebom rodzin, zmagających się z ciągłym brakiem czasu i licznymi obowiązkami, jednocześnie pozwalając w pełni cieszyć się spędzonymi w domu chwilami.

Dzięki nowemu piekarnikowi każdy użytkownik będzie w stanie przygotować smaczny posiłek, bez głowienia się, jakiego użyć programu. Pomoże w tym innowacyjna funkcja Turn&Cook, która automatycznie ustawi temperaturę i czas pieczenia. To idealne rozwiązanie dla tych, którzy chcą sobie ułatwić życie. Wystarczy tylko przekręcić pokrętło, by w godzinę przygotować jedną z wybranych potraw. W menu piekarnika znajduje się ponad 80 przepisów.

Kuchenka mikrofalowa Indesit gwarantuje szybkie i znakomite rezultaty. Nadaje się do codziennego podgrzewania, gotowania i rozmrażania żywności.

Na praktycznej płycie indukcyjnej można ustawić garnki o różnych kształtach i rozmiarach. Dzięki uniwersalnej strefie możliwa jest większa elastyczność gotowania, a efekt końcowy na pewno zadowoli najbardziej wymagających użytkowników.

Pionowy okap Indesit znakomicie wpasuje się w Twoją przestrzeń kuchenną. Wyposażony jest w szereg programów, które skutecznie usuną przykre zapachy, parę i wilgoć powstające podczas gotowania.

Nowy zestaw do zabudowy gwarantuje praktyczne i niezawodne rozwiązania. Pozwala rodzinom gotować rozmaite dania, przy jednoczesnym maksymalnym oszczędzaniu czasu, wysiłku i pieniędzy.

Zmywarka eXtra Hygiene – najdoskonalsze rozwiązanie dla wszystkich członków rodziny, także dla niemowląt

Indesit wprowadził na rynek nowego członka swojej rodziny eXtra zmywarek. Ze względu na swój higieniczny cykl, eXtra Hygiene jest stworzona szczególnie z myślą o rodzicach małych dzieci. Posiada specjalny program BabyCare, który znakomicie czyści wszelkie akcesoria dla najmłodszych (począwszy od sztućców, poprzez butelki na mleko, aż po zabawki).

Nowe zmywarki są bardzo ekonomiczne w użyciu i pracują niezwykle szybko, wyręczając rodziców w żmudnym myciu butelek i zabawek. Jeszcze lepsze rezultaty higieniczne są możliwe dzięki wysokiej temperaturze wody. Jak potwierdzają badania Instytutu VDE, eXtra Hygiene eliminują 99,9 procent nieczystości.

Wewnątrz zmywarki znajduje się element o nazwie “Zoo”, dostosowany do umieszczania w nim akcesoriów dziecięcych. Można go z łatwością wyjąć. Cechuje go nie tylko praktyczność, ale też fantastyczny design – żywe kolory i postaci zwierząt.

Wszyscy wiemy, że dzieci mogą być bardziej podatne na alergie, dlatego wnętrze nowej eXtra Hygiene zostało stworzone z bezniklowej stali nierdzewnej. Ponadto, wszystkie wykorzystane w sprzęcie materiały są wolne of Bisfenolu A. Ze zmywarką eXtra Hygiene łatwiej teraz dbać o rzeczy Twojego dziecka, oszczędzając przy tym czas i pieniądze, a przede wszystkim – o nic się nie martwiąc.

Odwiedź stoisko Indesit na EuroCucina 2016

Stoisko marki Indesit znaleźć można w ramach stoiska Grupy Whirlpool, w Pawilonie 11, A09/A11/B10/B14. EuroCucina odbywa się od 12 do 17 kwietnia na targach w Mediolanie we Włoszech.

Materiały prasowe dotyczące wszystkich marek Grupy Whirlpool obecnych na targach EuroCucina 2016 można znaleźć tutaj: http://www.emediarelease.de/client/Whirlpool-Corporation-EuroCucina-2016.html

38PR