Technologie » Internet

Infover w czołówce rankingu Computerworld

Według corocznego raportu Computerworld Top 200, dotyczącego polskiego rynku teleinformatycznego w 2011 roku, kielecka spółka Infover znalazła się na trzecim miejscu w rankingu największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora handlu detalicznego.

W głównym rankingu największych firm informatycznych działających w Polsce w 2011 r. Infover znalazł się na 99. miejscu jako największa firma IT z województwa świętokrzyskiego.
Kielecka spółka została także uwzględniona w innych rankingach Computerworld za rok 2011: najwięksi dostawcy rozwiązań i usług IT dla sektora handlu hurtowego (16. miejsce), najwięksi dostawcy rozwiązań i usług IT dla sektora budowlanego (16.) oraz najwięksi dostawcy usług IT (81.)
Infover jest producentem oprogramowania oraz integratorem rozwiązań informatycznych, obecnym na polskim rynku od 2001 roku. Firma oferuje kompleksowe rozwiązania w dziedzinie informatyki: oprogramowanie dedykowane, oprogramowanie klasy ERP, markowy sprzęt komputerowy, projektowanie i montaż urządzeń elektronicznych oraz usługi: doradcze, integracyjne, outsourcing i serwis.

Biuro Prasowe Infover

Infover