Firma » Biznes

Insbay rośnie w siłę

Z początkiem kwietnia 2021 r. do zespołu insbay dołączył Piotr Urbanowski, który obejmie nowo utworzone stanowisko dyrektora do spraw rozwoju biznesu w insbay, jednocześnie pełniąc także funkcje w ramach ścisłego zarządu spółki.

Piotr Urbanowski posiada przeszło 20 letnie doświadczenie biznesowe w branży multimediów, telekomunikacji i zaawansowanych technologii. Poprzednio pracował w globalnych koncernach medialnych ViacomCBS i Fox Networks Group w skali europejskiej oraz w firmach o zasięgu lokalnym. Był odpowiedzialny za tworzenie strategii rozwoju i realizację wielomilionowych budżetów m.in. dla takich marek jak Comedy Central, Paramount Channel, Nickelodeon, MTV, BBC, NatGeo, Fox, Playboy TV.

„Witamy Piotra na pokładzie! Wierzymy, że jego wieloletnie doświadczenia, poparte udokumentowanymi sukcesami, w połączeniu z młodzieńczym entuzjazmem, pomoże nam się wspiąć na najwyższe poziomy jakości i innowacji, przyczyniając się do zwiększania sukcesów naszych Partnerów” – powiedział Mikołaj Krzemiński prezes zarządu w insbay.

insbay jest aplikacją mobilną, w której można przeglądać inspirujące aranżacje wnętrz, ogrodów oraz ciekawe lifestylowe rozwiązania i kupić produkty z programów telewizyjnych. Zadebiutowała w Polsce 10 października 2020 roku. Jesienna ramówka w aplikacji oferowała możliwość przejrzenia i zakupu produktów z czterech formatów HGTV: „Zgłoś remont”, „Para w remont”, „Pomysłowe projekty” oraz świątecznego programu „Remont razem”. Jest to rozwiązanie dla fanów programów lifestyle, którzy poszukują inspiracji oraz ciekawych produktów używanych w produkcjach telewizyjnych. Aplikacja jest darmowa, dostępna na platformy iOS oraz Android do pobrania ze sklepów GooglePlay oraz AppStore.

Aplikacja Insbay pozwala:
1. Przeglądać i kupować przedmioty z programów kanałów TVN Grupa Discovery - TVN Style i HGTV.
2. Dodawać produkty do ulubionych i kolekcjonować je w swojej przestrzeni.
3. Dodawać własne przedmioty, tworzyć kolaże i łączyć z nowymi produktami z programu.
3. Obserwować swój ulubiony program kanałów lifestyle TVN Grupa Discovery.
4. Prezentować swoje ulubione aranżacje w portalach społecznościowych.
5. Szukać interesujących trendów lifestyle oraz informacji z ulubionych programów telewizyjnych.

Aneta Koszyczek