Technologie » Komputery

Interwrite DualBoard - Przed pierwszym dzwonkiem

Już dziś każdy pedagog może przekonać się jak działa tablica interaktywna Interwrite DualBoard - trwa akcja „przed pierwszym dzwonkiem”. Organizatorem jest łódzka firma Agraf (www.agraf.com.pl) wyłączny dystrybutor Interwrite w Polsce

Dzwoniąc pod nr telefonu (0-42 250 31 20) z dowolnego miejsca naszego kraju można umówić się na bezpłatną prezentację w swojej placówce. Jest to szansa na poznanie możliwości systemu interaktywnego Interwrite - tablicy Interwrite DualBoard, bezprzewodowych tabletów Interwrite Mobi oraz systemu do testów i odpowiedzi Interwrite PRS.

Akcja „Przed pierwszym dzwonkiem" trwa do 31 sierpnia 2009r. Tablice Interwrite znajdują się na liście środków dydaktycznych zalecanych do użytku szkolnego przez Ministerstwo Edukacji  Narodowej. nr 1700/2004System interaktywny Interwrite to gwarancja wzrostu zaangażowania uczniów i poprawy efektywności nauczania. To szeroki wachlarz możliwości kreatywnego prowadzenia zajęć z każdego przedmiotu. To także duże ułatwienie dla nauczyciela, który może korzystać z bogatej galerii gotowych materiałów dydaktycznych dostarczanych wyłącznie z tablicą i tabletami Interwrite. Bliższe informacje na temat systemu interaktywnego Interwrite http://www.agraf.com.pl/index.php?menu=produkty&main=group&group=G0403

BEST IN TECH 2009 dla Interwrite DualBoardPrestiżowa nagroda za wysoką jakość i trwałość przyznana podczas ceremonii NEEC 2009 w Waszyngtonie

The Teachers' Choice Awards dla produktów eInstructionNagroda przyznawana przez nauczycieli, którzy docenili system do testów CPS uznając go za najbardziej przyjazny w edukacji

District Administration's Top 100 products 2008 Readers' Choice dla tablicy interaktywnej Interwrite Nagroda przyznana przez największy amerykański magazyn District Administration ściśle związany ze szkolnictwem i edukacją na podstawie ocen i komentarzy czytelników.

O Firmie Agraf www.agraf.com.pl

Agraf jest dystrybutorem specjalistycznego sprzętu i oprogramowania dedykowanego do pracy w trzech branżach: branży grafiki reklamowej, w rynku edukacyjnym i szkoleniowo-prezentacyjnym oraz w zakresie rozwiązań inżynierskich.  Oferta firmy AGRAF skierowana do rynku edukacyjnego i szkoleniowego obejmuje narzędzia tworzące Kompletne Środowisko Interaktywnego Nauczania, na który składają się:

• interaktywny system prezentacji INTERWRITE:
    - tablice interaktywne SchoolBoard oraz MeetingBoard
    - bezprzewodowe tablety interaktywne SchoolPad i MeetingPad
    - tablet LCD InterWrite iPanel
  • interaktywny system odpowiedzi i testów INTERWRITE PRS:
    - system PRS IR (z pilotami na podczerwień)
    - system PRS RF (z pilotami radiowymi)
  • edukacyjna sieć sprzętowa VIDEODIDACT:
    - systemy sieciowe w technologii pierścienia (VideoDidact RING)
    - systemy sieciowe w technologii gwiazdy (VideoDidact VIEW, SHOW, SELECT)
    - systemy konferencyjne dla sieci notebooków (VideoDidact NOTEBOOK SYSTEM)

Firma zajmuje się nie tylko sprzedażą poprzez ogólnopolską sieć autoryzowanych dealerów, daje również pełne wsparcie obejmujące szkolenia, pomoc techniczną i serwis, a co najważniejsze służy wiedzą i fachowym doradztwem w doborze optymalnych rozwiązań.

AGRAF Spółka z o. o.
ul. Obywatelska 137