Społeczeństwo » Szkolnictwo i nauka

Investujte s nejlepšími – Vzdělávací balíček Ripple

Zistite, ako používať Vzdělávací balíček Ripple moderný spôsob, ako sa učiť a investovať do krypto-mien. Vitajte!

Odborníci právě vyhlásili rok 2019 rokem investicí. Po bouřlivé krizi před několika léty se ekonomika začíná konečně zlepšovat. Na obzoru jsou také vidět změny v přístupu Čechů k tématu individuálních investicí - až 35 % dospělých deklaruje chuť rozmnožení úspor prostřednictvím investicí.

Investovat … ale jak a do čeho?

Podle statistik, v roce 2018 Češi celkově zainvestovali více než padesát miliard korun. Největší kapitál byl vložen do investicí do nemovitostí - což se zdá být pochopitelné, protože je to jistý způsob na rozmnožení prostředků. Na druhém místě se umístily investiční fondy, později - akcie a obligace, ušlechtilé kovy. Zatímco nejvyšší nárůst zájmu zaznamenaly kryptoměny, zejména tzv. altcoiny.

Základní investiční pravidla

Než se zahájí proces investování, je třeba zvážit alespoň několik dostupných možností, které jsou na dosah kapitálu investora. Věcná příprava je stejné důležitou fází, jak nákup aktiv.

Špatným nápadem je investování celých nahromaděných úspor najednou. Mentoři obvykle radí, aby se vyhradilo na investice jednorázově do dvaceti procent vlastněné částky, nikdy se nečerpaly úvěry na úkor investování. Investiční portfolio je také dobré rozdělit na několik aktiv.

Metody investicí se mohou lišit obtížností, přijímaným rizikem a vstupním prahem. Investování na forexu nebo burze cenných papírů je považováno za obtížné. Zatímco investice do kryptoměn vyžadují o trochu méně odborných znalostí, i když stejně u kryptoměn stojí za to poznat základy spravování investice.

Budoucnost na trhu s kryptoměnami?

Nedá se psát o moderních investicích, a nezmínit se o trhu s kryptoměnami. S ohledem na výjimečný nárůst kurzu Bitcoinu v letech 2015-2017 se investice do kryptoměn staly natolik módní, že začaly pronikat do širší skupiny odběratelů, kteří zatoužili zainvestovat právě nákupem kryptoměn. Ale po prosince 2017 začala cena Bitcoinu začaly drasticky klesat, a v tom momentu málokdo vidí možnost aby se měna vrátila ke své bývalé slávě. Investoři přešli na jiné virtuální mince mimo jiné takové jako - Ripple.

Ripple a historie jeho silné pozice

Historie této kryptoměny začala v roce 2004, když podnikatel a developer Ryan Fugger vytvořil RipplePay. Byla to platforma,která umožňovala okamžité zasílání informací o finančních závazcích pomocí k tomu určeného systému I Owe You. Platforma přetrvala v této formě několik let, aby se nakonec přeměnila na decentralizovanou síť využívanou k vyúčtování plateb ve skutečném čase. Avšak Ripple se liší od Bitcoinu větší stabilitou vyplývající z určení systému, díky čemu ho dlouhou dobu používaly hlavně banky, vládní instituce a korporace.

Kdo sahá a kdo investuje do kryptoměny Ripple

Do Ripple investují nejčastěji osoby, které hledají nižší investiční riziko než v případě jiných kryptoměn. Protože Ripple je výjimečnou kryptoměnou, a její systém je jeden z mála, který našel praktické použití při předávání kapitálu ve velkém měřítku, je považován za mnohem předvídatelnější aktivum než Bitcoin nebo Ethereum. V budoucnost Ripple věří také instituce, které běžně používají web, což dává jistotu, že tato kryptoměna nebude zapomenuta za rok nebo dva.

Investice pro začátečníky – Vzdělávací balíček Ripple

Kryptoměnu Ripple lze koupit na kryptoburze, což obvykle používají profesionální investoři nebo zástupci bank nebo korporací. Ale nejen.  Zajímavou alternativou pro získání Ripple je Startovací balíček Ripple., novinka na investičním trhu, která je určena pro začínající investory. Cílem Balíčku Ripple je vzdělávání v oblasti investování a spravování kryptoměny. Znalosti jsou předávány prostřednictvím vzdělávací sady: e-booků, webinářů a online školení. Jejich pomocí se amatér investicí seznámí se základy investování, charakteristikou investování do kryptoměny, a jak nejlépe spravovat kryptoměnu Ripple?

Čím se odlišuje Balíček Ripple?

Ve Vzdělávacím balíčku Ripple kromě vzdělávacích materiálů získává klient jednotky kryptoměny Ripple. Má to podpořit zájem začínajících investorů prakticky využit výukou získané znalostí na téma této kryptoměny. Stav a hodnota nahromaděných jednotek je možno kdykoliv zkontrolovat pomocí tzv. Karty Ripple ,která obsahuje přihlašovací jméno a heslo k účtu.

Inovativní způsob uchovávání – Karta Ripple

Velmi podstatným prvkem balíčku je tzv. Karta Ripple. Jde o dokument zasílaný v pojištěném balíku na adresu uvedenou klientem. Karta Ripple obsahuje Kód Ripple, čili přihlašovací jména a heslo k portfoliu, na kterém jsou shromážděné bezplatné jednotky Ripple.

Investiční portfolio je spravováno zprostředkovatelem, což má začínajícího investora ochránit před ztrátou nebo odcizením prostředků z účtu. Avšak prostředky ve formě kryptoměny lze zpeněžit kdykoliv. Aby se to provedlo, je nutno kontaktovat zprostředkovatelskou firmu a uvést Kód Ripple, který se nachází na poštou doručené Přístupové kartě s kódem Ripple.

Vzdělávací balíček Ripple a jiné investiční balíčky

Ve srovnání s jinými vzdělávacími balíčky, se Balíček Ripple odlišuje především zajímavě sestavenými materiály určenými pro amatéry kryptoměn. Výběr byl proveden tak, aby ze zdrojů znalostí mohla čerpat dokonce osoba, která se s pojmem kryptoměny setkala poprvé. Zajímavým krokem je také dodání jednotek Ripple do balíčku v rámci dárku, což činí tuto sadu na českém trhu unikátní.

Vzdělávací balíček Ripple se zdá být zajímavou alternativou získávání znalostí na vlastní pěst určenou osobám, které chtějí začít investování do kryptoměny. Podle odborníků, měna Ripple se může v následujících letech stát hodnotným nástupcem Bitcoinu, což by mělo více povzbuzovat k prohloubení jejich tajů a zahájení vlastních investicí.

PatusikAdam