Gospodarka » Żywność
Iście amerykańskie sosy burgerowe
Street food znany jest od czasów starożytnych. Pierwotnie korzystali z tej formy żywienia ubodzy mieszkańcy Grecji czy Rzymu, którzy nie mieli warunków, żeby przygotować danie.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Przez tysiąclecia przybierał różne formy. Obecnie Street food to styl życia, bardzo modny trend zdobywający coraz większe rzesze wielbicieli.
W Europie modę zapoczątkowała Francja, gdzie połowie XIX wieku na ulicznych stoiskach serwowano frytki. Od tamtej pory wiele się zmieniło. ‘na ulicy’ można skosztować kuchni całego świata a ich spożywanie to forma celebracji, sposób na spędzenie wolnego czasu ze znajomymi.
W Polsce Street food to młode zjawisko ale bardzo dynamicznie się rozwija. Zdecydowanie dominują u nas burgery, które sprzedawane są pod wieloma postaciami. Na naszym rynku znajdziemy tradycyjne amerykańskie burgery ale również nowe wariacje z dużą ilością warzyw lub opcje dla wegetarian. Konkurencja jest duża więc należy się wyróżniać i oferować konsumentom coś zaskakującego.
To właśnie skłoniło firmę Kotaniec to wyprodukowania nowej linii sosów dedykowanych do burgerów.
8 wyjątkowych smaków takich jak: sos San Antonio z delikatnym posmakiem limetki, sos San Diego z dodatkiem różnorodnych warzyw, doskonale przyprawiony sos Osmański. Sos mayo Virginia zachwyci aromatem leśnych grzybów a intensywny w smaku sos BBQ Red Neck jest niezastąpiony do prawdziwych amerykańskich burgerów. W ofercie znajdziemy również idealnie przyprawiony ketchup American Classic, słodko pikantny Sweet Hot Tomato Sauce oraz Curry Sos Simply Red o intensywnym smaku curry.
Każdy z produktów jest inny ale tak samo zaskakujący. Doskonała kompozycja przypraw i starannie dobrane składniki decydują o najwyższych walorach smakowych sosów burgerowych Folwark. Produkty dostępne są na rynku od miesiąca a już mają duże grono stałych Klientów. Można je nabyć w hurtowniach, u dystrybutorów oraz poprzez plaformę hurtum.pl
Nadesłał:
Folwark
|
Komentarze (0)